ASIOI MEILLÄ TURVALLISESTI

Meille Ratinassa asiakkaidemme ja Ratinassa työskentelevien ihmisten hyvinvointi on erittäin tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseen. Kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta on tehostettu. Käsidesiannostelijoita on asennettu Ratinan Wc-tiloihin, sisäänkäynneille ja kauppakeskuksen käytäville. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita.  

Koronatilanteen johdosta ja varmistaaksemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden Mini-Ratinan -leikkihuone ja Ratinan Niitty -leikkialue suljetaan toistaiseksi. Myös Mini-Ratinan palvelut: Lapsiparkki, Katti-Ratinan muskari ja perhekerho jäävät tauolle. Olemme sulkeneet myös yleisiä oleskelualueita. 

Liikkeemme palvelevat normaalisti ja turvaamme asiakkaiden esteettömän pääsyn liikkeisiin.

Ratinalle Covid-19 Compiant -sertifikaatti

Tunnustuksena erittäin hyvin hoidetuista hygienia- ja turvallisuustoimista koronaviruksen torjunnassa Safe Shopping Centers on myöntänyt Kauppakeskus Ratinalle syksyllä 2020 Covid-19 Compliant -sertifikaatin.

 

TEHDÄÄN YHDESSÄ OSAMME

Asioithan meillä vain terveenä ja turvavälit huomioiden
Jos sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita ethän asioi kauppakeskuksessa. Taataksemme turvallisen asioinnin pidäthän sopivaa turvaväliä muihin asiakkaisiin sekä liikkeidemme henkilökuntaan.


Käsihygienia
Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme useissa Wc-tiloissa. Wc-tilamme löytyvät Ratinan 1. ja 3. kerroksesta sekä Ranta-Ratinan 2. kerroksesta. Käsidesiannostelijoita on asennettu Wc-tiloihin, sisäänkäynneille ja kauppakeskuksen käytäville.


Shoppaile turvallisesti
Listasimme turvalliset osto- ja toimitustavat ja arkea helpottavat palvelut yhteen paikkaan ruokaostoksista apteekkituotteisiin ja noutoruoka-annoksiin. Tilaa tuotteita kotiovelle tai nouda helposti valmiiksi keräillyt tuotteet liikkeistä tai niiden edustalta. Muista myös kanta-asiakkaiden 1h maksuton parkkietu! Tutustu Ratinan liikkeiden tarjoamiin riskittömämpiin osto- ja toimitustapoihin TÄÄLLÄ >>

 

Kasvomaskit

Suositus kasvomaskien käytöstä on voimassa tällä hetkellä l koko maassa.Käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin antaman suosituksen kasvomaskien käytöstä asioidessaan kauppakeskuksessamme.

Infopisteeltämme Ratina 2.krs on saatavilla kertakäyttöisiä kasvomaskeja ostoksien ajaksi

Kasvomaskeja myyvät liikkeemme

Apteekki

Eurokangas

Finlayson

Guess

Jesper Junior

Halonen

Kultajousi

K-Supermarket Ratina

Life

Putiikki Rannalla

Scandinavian Outdoor

Vallila

Wauva

 

Liikkeiden aukioloajat
Kauppakeskuksen liikkeet palvelevat normaalisti kauppakeskuksen miniaukioloaikoja noudattaen.
Katso liikkeiden aukioloajat täältä >>

 

Pidetään huolta toisistamme <3