Blockfest -ennakkorannekkeenvaihto Ratinassa ma-to 15.-18.8.

Loppuunmyyty Blockfest valtaa Tampereen ydinkeskustan jälleen elokuussa perjantaina ja lauantaina 19.8.–20.8. ja tuo kaupunkiin polttavan ajankohtaiset ja kiinnostavimmat kansainväliset sekä kotimaiset artistit kaikkien aikojen lineupin muodossa. Festivaali vastaa kesän odotetuimmasta kiinnityksestä, kun kaikkien aikojen menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuva 50 Cent saapuu Tampereelle. Festivaalin toinen pääartisti Lil Uzi Vert kuuluu niin ikään sukupolvensa suosituimpiin räppäreihin. Blockfesteilla nähdään myös muita ansioituneita kansainvälisiä nimiä, kuten yhdysvaltalaiset Jack Harlow ja SAINt JHN sekä brittiläinen, nousukiidossa oleva Central Cee.

Festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa vain täysi-ikäisille. Muutos lisää festivaalijärjestäjien mukaan tapahtuma-alueen niin toimivuutta kuin viihtyvyyttä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, jolloin myös liikkuminen keikalta toiselle on mielekkäämpää. Lisäksi tapahtumaan on lisätty Ratinan pääportin sekä Laukontorin sisäänkäynnin lisäksi kolmas sisäänkäynti Exclusive ja Flex -lipputyypin ostaneille. Uusi sisäänkäynti sijaitsee Tampereen valtatien puolella.

Lue lisää festivaalista ja esiintyjistä osoitteessa: www.blockfest.fi

Vaihda Blockfest -lippusi rannekkeeksi ennakkoon Ratinassa

Festariviikolla Ratinan tapahtuma-aukiolle 1. kerrokseen avataan jälleen Blockfest -ennakkorannekkeenvaihtopiste. Piste palvelee maanantaista torstaihin 15.-18.8.

Ennakkorannekkeenvaihtopiste palvelee:
Ma 15.8. klo 12–20
Ti 16.8. klo 12–20
Ke 17.8. klo 12–20
To 18.8. klo 12–21

Huomioitavaa ennen rannekkeenvaihtoa
- Kaikki liput tulee vaihtaa rannekkeiksi ennen tapahtumaa
- Rannekkeet vaihdetaan henkilökohtaisesti ja ne laitetaan suoraan ranteeseen
- Ranneketta ei voi hakea toisen henkilön puolesta
- Ranneketta noutaessa tulee esittää kuvallinen ja voimassaoleva henkilöllisyystodistus ikärajavalvontaa varten
- Vaihda lippusi ennakkoon ja vähennä ruuhkaa rannekkeenvaihtopisteillä tapahtumapäivinä