Hope <3 Ratina - Joulutoiveista totta yhdessä keräys 15.11.–12.12.2021

Kutsumme sinut mukaan jo neljättä kertaa tekemään joulutoiveista totta yhdessä. Hyväntekeväisyysjärjestö Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Tampere ja Kauppakeskus Ratina auttavat tuomaan joulun myös vähävaraisten perheiden lapsille, koska jokainen lapsi on lahjan arvoinen. Keräys on käynnissä 15.11.–12.12.2021.

Ratinasta löydät 4 toivepuuta, joihin on ripustettu Hope ry:n asiakasperheiden lasten joulutoiveita. Poimi itsellesi sopiva toive, käy ostamassa lahja ja jätä se Ratinan keräyspisteeseen. Hopen tontut sujauttavat lahjasi oikean perheen pukinkonttiin. Tavoitteenamme on tänä vuonna kerätä 3000 joululahjaa vähävaraisten perheiden lapsille. Yhdessä olemme enemmän!

Ostamalla lahjan Ratinan XS Lelut -myymälästä, saat lahjasta -10% alennuksen. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita ja alennuksen saa esittämällä toivekortin kassalla.
Ostamalla lahjan Ratinan Clas Ohlson -myymälästä saat lahjasta -15% alennuksen. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei koske lahjakortteja. Alennuksen saa esittämällä toivekortin kassalla. 


Toivepuut lahjatoiveineen löydät 15.11. alkaen

-        Ratinan Kulma sisäänkäynti

-        Ratina 1.krs Tapahtuma-aukion läheisyydessä

-        Ratina 2.krs Superdry myymälää vastapäätä

-        Ratina 3.krs Ravintolamaailmaa vastapäätä

 

Joulukeräyksen keräyspisteet

-        Life, Ratina 1.krs

-        Suomalainen Kirjakauppa, Ratina 1.krs

-        Teekauppa TakeT, Ratinan Kulma 1.krs