HYÖDYNNÄ 3H PYSÄKÖINTIETU 30.11.–23.12.2021, TEE JOULUOSTOKSET KERRALLA!

Ratinasta löydät kaiken tarvittavan jouluun helposti yhdestä paikasta. Tarjoamme kolmen tunnin pysäköintiedun 1000:lle ensimmäiselle. Nyt kannattaa siis suunnata jouluostoksille Tampereen sydämeen ja hankkia joulun toivelahjat kaikessa rauhassa.

Osta yhteensä 100€:lla Ratinan liikkeistä yhden päivän aikana, saat 3h maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa. Kampanja on voimassa 30.11.–23.12.2021. Saat kertakäyttöisen ulosajolipukkeen infopisteeltä tai K-Supermarket Ratinasta saman päivän kuitteja vastaan. Pysäköintietu on tarjolla 1000:lle ensimmäiselle ja se tulee käyttää 23.12.2021 mennessä. Etua ei voi yhdistää kanta- asiakkaiden parkkietuun.

• Kertakäyttöisen ulosajolipukkeen voi noutaa Ratinan infopisteeltä 2. kerroksesta tai K-Supermarket Ratinan kassoilta 1 ja 2.

• Lipukkeen saa esittämällä saman päivän kuitit, joiden yhteissumma on vähintään 100€.

• Etu ei ole voimassa alkoholi-, tupakka- tai Veikkaustuotteita ostettaessa.

• Tarjoamme yhden (1) pysäköintilipun per pysäköintikerta.

• Sinulla tulee olla P-Ratinan sisäänajoportilta saatu pysäköintilippu, jotta voit hyödyntää hyvityslipun samalla käyntikerralla. Mikäli et saapunut autolla tai pysäköintilippu puuttuu muusta syystä, voit säilyttää saamasi hyvityslipun ja käyttää sen ensi kerralla 23.12. mennessä.

Ratinan infopisteen aukioloajat 

K-Supermarket Ratinan aukioloajat 

  

TOIMI NÄIN P-RATINASSA

 

SISÄÄNAJAESSASI

1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta.

Ilman sisäänajopuomilta otettua pysäköintilippua et voi hyödyntää hyvityslippua samalla asiointikerralla, mutta voit käyttää sen seuraavalla asiointikerralla kampanja-ajan puitteissa 30.11.–23.12.2021.

Jos käyttössäsi on Moovy-sovellus toimi näin: Ota automaattinen kameratunnistus pois päältä Ajoneuvot-kohdasta rekisteritunnuksen edestä ja ota pysäköintilippu sisäänajoportilta.

 

LÄHTIESSÄSI

1. Aja suoraan ulosajopuomille.

2. Syötä pysäköintilippuun vaihtamasi hyvityslipuke automaattiin.

 

Vinkki! Voit hyödyntää pysäköintiedun kampanjan aikana useamman kerran (1 hyvityslippu per pysäköinti). Lämpimästi tervetuloa jouluostoksille!