KAIKKI PELIIN RATINASTA!

Jääkiekon MM-kisojen aikana kiekkohuuma täyttää myös Ratinan. Tampereen suurin kauppakeskus sijaitsee aivan kivenheiton päässä pelipaikoilta! Nokia Arenalta on meille vain 400 metriä, eli viiden minuutin kävelymatka tai Suomen pelipäivinä voit saapua Ratinaan kätevästi veloituksetta  Biketaksin kyydissä. Ratinan yli 100 liikkeen valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen aina maistuvista eväistä fanituotteisiin. Jos tunnelma hallilla käy kuumana, Ratina on oiva paikka tulla rentoutumaan, viilentymään ja vaikka shoppailemaan!

1200 parkkipaikkaa, P-Ratina

Tampereen suurin parkkihalli löytyy Ratinasta! Ratina-sovelluksella parkkeeraat aina tunnin maksutta P-Ratinassa. Katso saapumisohjeet täältä >> 

Eväitä pikkunälkään ja leijonan nälkään 

Ratinassa palvelee kaksi päivittäistavaraliikettä, joista on helppo käydä nappaamassa evästä erätauolla tai pelien välissä. K-Supermarket Ratina ja Lidl löytyvät keskuksen 1. kerroksesta. Myös ravintolatarjontamme on laaja: yli 20 ravintolan ja kahvilan valikoimasta löytyy kaikkea aina näppärästä pikaruoasta pitkän kaavan nautiskeluun. Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin täältä >>

 

Suomen pelit kaikilla herkuilla Periscopessa - Koe leijonahuuma Tampereen huipulla 

Ravintola Periscopen kattoterassilla järjestetään Suomen suurin kisakatsomo 12.-28.5.2023. Näytämme kaikki Suomen pelit. Kisakatsomoon on vapaa pääsy. Varmista paikkasi varaamalla sohvaryhmä kaikilla herkuilla seurueellesi. Tai varaa privaatti kisakatsomo, sauna ja jacuzzi omalle porukalle ja nauti kisahuumasta tyylillä!
Tunnelmaa nostattamassa DJ Justin Case. Huonon sään sattuessa pelit näytetään 7. kerroksen Lounge Baarissa.
Lisätiedot ja varaukset: info@ravintolaperiscope.fi


Hae fanituotteet ja tunnusta väriä!

Team Sportia 10 Pop Up -konttimyymälästä saat virallia Leijona-fanituotteita kuten pelipaitoja, huppareita ja lippiksiä. Pop up -myymälä sijaitsee Ratinan Kulman sisäänkäynnin edustalla.

Juhlamaailmasta 
löydät  hatut, liput, kasvovärit, asusteet ja kaikkea muutakin hauskaa katsomoon! Juhlamaailma, Ratina 1. krs.

Luhta Brand Storessa on myynnissä Rukan Leijona-tuotteita, eli Leijonien virallisia vaatteita! Luhta Brand Store, Ratina 2. krs.

 

Älä anna tappion kirpaista – kisaturistin ensiapu 

Tammerkosken apteekki palvelee 1. kerroksessa. Nappaa nopeasti rakkolaastarit, särky-, ja närästyslääkkeet ja muut tarvikkeet ensihätään! Apteekista saat myös korvatulpat, aurinkovoiteet, käsidesit ja hengityssuojaimet.

 

Pelietkot Pikselissä tai Hohtogolfissa!

Virtuaalipuisto Pikselissä pääset kisahuumaan! Tarjolla on MM-kisapaketti johon kuuluu jokaiselle omat VR-lasit 60 minuutiksi sekä vapaavalintainen juoma hintaan 40€/hlö. Tarjous voimassa 10-28.5.
Varaa aikasi www.pikseli.fi/ratina ja mainitse varauksen lisätiedoissa "MM-kisapaketti" tai ota yhteys myymälään sales.ratina@pikseli.fi

Ratinan Hohtogolf West Coastissa voit etkoilla kaveriporukan kanssa erittäin näyttävin tehostein varustelluilla hohtominigolf-radoilla. www.hohtogolf.fi/ratina/

 

Laitteiden näytöt kisakuntoon!

Ratinan Elisa-myymälässä on käynnissä Leijonakevät muhkeine tarjouksineen! Suojaa varmuuden vuoksi laitteesi näyttö Elisa Panssari nanosuojalla hintaan 19,99 € (norm. 24,99 €). Lisäksi Vivanco & Tech21 -suojakuoret ja panssarilasit -30 % alennuksella. 

Lapsille omat huvit!  


Ratinan leikkipaikat palvelevat perheen energistä pikkuväkeä myös kisojen ajan!

Ulkoleikkipuisto Riemu

Leikkihuone Mini-Ratina & Maksuton lapsiparkki lauantaisin 3. krs

Sisäleikkialue Ratinan Niitty 3. krs

Lue lisää lapsiperheiden palveluista: ratina.fi/lapset


Hyvä Suomi, kannustetaan yhdessä!