KAIKKI VAPPUUN TAMPEREEN SYDÄMESTÄ!

Ratinasta löydät kaiken tarvittavan vappuun kätevästi yhdestä paikasta: ruoat, juomat, vappupallot, koristeet ja metrilakut. Ulkoleikkipuisto Ratinan Riemu on hyvä paikka juhlia vappua perheen pienempien kanssa, kun muistatte pitää kiinni Juhlamaailmasta hankituista vappupalloista! Vapunpäivänä tapahtuma-aukiolla lapsia viihdyttää Katti-Ratinan pomppulinna. Alla myös muutama muu vinkki onnistuneisiin vappujuhliin.

Vapun aukioloajat

Vappuaattona la 30.4. Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 10–18
Vapunpäivänä su 1.5. Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 12–17  

Liikekohtaiset aukioloajat: www.ratina.fi/liikkeet

Yleiset tilat ovat avoinna vappuaattona klo 7–21, ja vapunpäivänä klo 10–21 

 

Juhlamaailma Ratina

Juhlamaailmasta löydät kaikki vapun koristeet, asut ja pallot. Myymälästä on saatavilla satoja erilaisia pallovaihtoehtoja muotofoliopalloista käveleviin foliopalloihin. Tule ja valitse suosikkisi! Ratinan iso ja upea Juhlamaailma- myymälä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa Clas Ohlson -liikkeen naapurissa.

Halutessasi voit tilata tuotteet ennakkoon osoitteesta: www.juhlamaailma.fi  ja noutaa ne Ratinan myymälän noutopisteeltä vappuviikolla! 

Toimi näin:

1. Tilaa ja maksa tuotteet osoitteessa www.juhlamaailma.fi

2. Valitse toimitusosoitteeksi Kauppakeskus Ratinan myymälä

3. Valitse noutopäivä (ke–su 27.4.-1.5.)

4. Nouda tuotteet Juhlamaailman noutopisteeltä, Ratina 1. krs

Lue lisää täältä: www.juhlamaailma.fi/noutopiste

 

Juhlamaailman tuotteita voit nyt myös tilata Woltin kautta suoraan kotiovellesi. Lue lisää ja tilaa täältä >>

 

 

Clas Ohlson

Ratinan Clas Ohlson -myymälästä löytyy kaikkea kivaa vapun piknik-kattaukseen – kata pöytä koreaksi kestävillä astioilla, ja viimeistele juhlajuomat kauniilla kestopilleillä!

 

K-Supermarket Ratina

K-Supermarket Ratinasta saat vapun kaikki herkut ja tarvikkeet tilattua vaikka kotiovelle saakka. Kurkkaa vappuviikon edut ja herkut täältä >>

 

Lidl

Ratinan Lidlistä löytyy myös vappuherkkuja meiltä ja muualta sekä vappupiknikin tarpeita ja koristeita. Lidlin vappuviikon tarjoukset ja erikoistuotteet näet täältä >>

 

Alko Ratina

Ratinan Alko palvelee vapunaattona lauantaina klo 9–18, vapunpäivänä Alko on suljettu. Alkosta löydät monipuolisen valikoiman juhlavia juomia vappuun, myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

 

Metrilakut Namitaxista! La-su 30.5.-1.5. klo 10-20

Vapunaattona ja vappupäivänä Ratinan tapahtuma-aukiolle parkkeeraa Namitaxi, josta löytyy runsas valikoima metrilakuja.

 

Katti Ratinan pomppulinna su 1.5. klo 12-17

Katti Ratina kutsuu lapset hyppimään ja pomppimaan Ratinan tapahtuma-aukiolle vapunpäivänä. Pomppulinna on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Pomppulinnassa pompitaan oman aikuisen valvonnassa. 

 

Vietetään vappu yhdessä!