Kaupungin paras ostosfestari on taas täällä!

Nyt kannattaa laittaa ostohousut jalkaan ja suunnata Ratinaan, esimerkiksi ykkösen ratikalla. Ratina Shopping Festivalia vietetään taas torstaista sunnuntaihin 16.–19.9. Nyt on hyvä hetki hankkia esimerkiksi syksyn ulkoiluvaatteet koko perheelle, uudet silmälasit, kodinsisustusta, tai elektroniikkaa tarjoushinnoin ja herkutella Ratinan ravintoloiden ja kahviloiden tarjouksilla. 

Tarjoukset julkaistaan maanantaina 13.9. osoitteessa: ratina.fi/rsf

Tapahtuma-aukion Basaarilta saat elämys- ja teatterilippuja festarihintaan, mukana ovat Komediateatteri, Ahaa teatteri, Viikinsaaren kesäteatteri, Tukkateatteri, Hopealinjat, Tampere-talo, Särkänniemi, Namitaxi ja Pyrintö.

Uutena Iittalan pop-up

Tapahtuma-aukiolla on myös festarien ajan Iittalan pop-up, jossa on laatutuotteita hyvillä alennuksilla. Pop-up-myymälästä saat esimerkiksi kaksi kappaletta Kastehelmi juomalaseja 10 eurolla, Muumi-mukeja alkaen 10 euroa kappale ja Uunikokki lasagnevuoan 25 eurolla. Kannattaa tulla apajille heti torstaina!

Lapset parkkiin ja festareille

Ratinan maksuton lapsiparkki palvelee tunnin kerrallaan lauantaina kello 10–17 ja sunnuntaina kello 12–17. Kanta-asiakkaat parkkeeraavat tuttuun tapaan tunnin maksutta Ratina-sovelluksella ja ykkösen ratikalla pääset lähes Ratinan oven eteen.

Turvallista shoppailua!

Meillä on tilaa asioida turvallisesti. Pidetään yhdessä huolta voimassa olevien suositusten noudattamisesta. Infopisteeltä 2. kerroksesta voit hakea maksutta kasvomaskin asioinnin ajaksi.

  

Ratina Shopping Festival 16.–19.9.

TO–PE 10–20

LA 10–18

SU 12–17

Katso liikekohtaiset aukioloajat täältä: ratina.fi/liikkeet 

 

Tervetuloa!