KEVÄÄN JA KESÄN TYYLIT KESKUSTAN MUOTIKESKITTYMÄSTÄ

Kauppakeskus Ratina on Tampereen keskustan ykköspaikka shoppailla kevään ja kesän muotia. Meillä on keskustan paras kattaus muotia kaikenikäisille ja paljon brändejä, joita ei muualla Tampereella ole. Tervetuloa päivittämään vaatekaappia ja katsastamaan uusimmat trendit. Ratinan liikkeistä löytyy aina jotain uutta kesärientoihin, kotoiluun ja ulkoiluun, samalla voit nauttia terassien, kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta.

 

 

Pirkanmaan ainoa Monki, trendikkään ja urbaanin muodin lippulaiva, löytyy Ratinasta, samoin nuorekkaista vaatteista ja asusteista tunnettu New Yorker. Suosittujen brändien Guessin, Gantin ja Superdryn liikkeet ovat niin ikään meillä ainoana Tampereella. Ratinassa palvelee myös Tampereen ainoa Zara ja keskustan ainoa H&M. Lisäksi löydät meiltä Gina Tricot -myymälän. Toukokuun loppuun saakka Ratinassa on myös katuvaatemerkki Makian pop-up-konseptimyymälä.

 

 

 

Koko perheen muotiostokset yhdestä paikasta

 

Kotimaisen tyylin ystävät suuntaavat Tampereen ainoaan Your Face -myymälään ja Luhta Brand Storeen. Tuttu tavaratalo Halonen vaatettaa koko perheen arkeen ja juhlaan. Ratinassa on kattava valikoima myös lasten vaatteita ja asusteita. Löydät meiltä esimerkiksi kotimaiset Jesper Juniorin ja Reiman sekä Ruotsin johtavan lastenvaatemerkin Polarn O. Pyretin myymälät. Perheen kärryikäisten muotiosoite on NewbieLasten Into -myymälässä on second hand -vaatteita lapsille sekä valikoitua kotimaisia tuotemerkkejä naisille ja lapsille.

 

 

 

Ratinan Halti, Topsport ja Scandinavian Outdoortarjoavat kaiken tarpeellisen ulkoiluun, urheiluun ja retkeilyyn. Lisäksi löydät meiltä monipuoliset ja aina ajankohtaiset ketjuliikkeet Lindexin ja KappAhlin sekä ihanan alusvaatetaivaan CHANGE Lingerien.

 

Katso kaikki Ratinan muotiliikkeet täältä.

 

Tervetuloa viihtymään yhdessä!