Loistoduuniin Ratinaan -rekrytointitapahtuma 13.2.2024 Yli 100 työpaikkaa tarjolla!

Loistoduuniin Ratinaan! Yli 100 työpaikkaa tarjolla

Oletko oman alasi ammattilainen vailla työpaikkaa? Vai kaipaatko kesätöitä, haluat työllistää itseäsi osa-aikaisesti tai onko kenties alanvaihto ollut mielessä? Kauppakeskus Ratinassa järjestetään tiistaina 13.2.2024 suosittu Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma, jossa kauppakeskuksen toimijat hakevat Ratinaan yli 100 uutta työntekijää.

Loistoduuniin!-tapahtumassa Ratinan liikkeiden ja toimijoiden pisteillä kävijät voivat tutustua yrityksiin, avoimiin työpaikkoihin ja löytää uusia kontakteja. Työnhakijalla on mahdollista esitellä omaa osaamistaan ja jättää hakemuksia usealle työnantajalle yhdellä kertaa.

Kaikille avoin ja maksuton Loistoduuniin Ratinaan! järjestetään Ratinan Tapahtuma-aukiolla tiistaina 13.2. klo 13–17. Tule tapaamaan työnantajia ja löydä oma loistoduunisi Ratinasta!

Meillä työ ja tekijät kohtaavat

Etsimme laajasti eri alojen osaajia ja ammattilaisia vakituisiin ja osa-aikaisiin työtehtäviin. Myös hyviä kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi ravintoloissa sekä muodin ja kauneuden liikkeissä. Löytyisikö esimerkiksi näistä avoimista työpaikoista juuri sinulle sopiva työ? Tule paikan päälle tutustumaan näihin ja moniin muihin työpaikkoihin!

Jos sinulta ei vielä löydy tarvittavaa koulutusta haluamaasi työhön, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on apuna puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Opiskeleminen onnistuu myös työn ohessa. Tule kysymään TAKK:n pisteeltä lisää esimerkiksi joustavasti toteutettavista myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksista sekä sertifikaattikoulutuksista.

Myyjä
H&M
Synsam

Kesätyöntekijä
JYSK

Kokki, tarjolija
Pancho Villa

Kahvilatyöntekijä, barista
Robert's Coffee

Ravintolatyöntekijä
Hesburger
Subway
Burger King

Vartija
Securitas Oy

Siivooja
Winclean Oy
HH-Kiinteistöpalvelut Oy

 

Loistoduuniin! on Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKin ja Pirkanmaan TE-toimiston yhdessä kehittämä konsepti. Loistoduuniin!-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2016 alkaen.

Vuonna 2018 helmikuussa ennen Ratinan avausta järjestettiin ensimmäinen Loistoduuniin Ratinaan! -tapahtuma sekä toinen vuonna 2023. Tapahtumasta saatu palaute sekä yrityksiltä että työntekijöiltä oli erinomainen. Mukana on ollut päivän aikana yli 3000 kävijää ja osa liikkeistä haastatteli hakijoita jo paikan päällä. Etsimäsi työ saattaa löytyä nopeastikin, joten nyt kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan!