MEILLÄ ON TAAS PALJON UUTTA!

Kauppakeskus Ratinassa on taas paljon uutta, hauskaa ja herkullista. Sisustusliikevalikoimamme on monipuolistunut entisestään ja meillä on kaupungin ensimmäinen kuplateekahvila. Lapsille olemme järjestäneet kesän kunniaksi mahdollisuuden tulla päristelemään sähköautoilla. Yhdessä on enemmän!

Ratinan Kulmaan on avannut kotimaisia huonekaluja valmistava Kustom. Laadukkaat sohvat ja nojatuolit valmistetaan rakkaudella Tampereen Tesomalla. Tule tutustumaan mallistoon myymälässä ja kustomoi haluamasi huonekalu valitsemalla koko, verhoilumateriaali, täyte ja jalat. Kustomin sohvat ja nojatuolit valmistetaan toiveidesi mukaan. Sisäänkäynti on Vuolteenkadulla.

Kuplateekahvila ja uusi ravintola Tampinkoski

Tampereen ensimmäinen kuplateekahvila More Tea on avannut Ratinan ensimmäisessä kerroksessa. Bubble tea on teepohjainen juoma, jonka erikoisuutena ovat lasin pohjalla olevat pehmeät syötävät kuplat. Makuja on useita. More Tean löydät Jungle Juice Barin vierestä.

Ratinan Kulman funkkisrakennuksessa vietetään avajaisia torstaina 22.7. klo 16, jolloin uusi ruoka- ja juomaravintola Kitchen & Bar Tampinkoski avaa ovensa. Ravintola tarjoilee keittiöremontin valmistuttua konstailematonta ruokaa. Kerromme tästä heti, kun remontti on valmis. Avajaisten kunniaksi valikoimista löytyy erinomaisia oluita ja viinejä, joita voi nauttia tapaslautasen tai nachojen kera myös viihtyisällä terassilla.

Pop-up -myymälät Happy Times, Björn Borg ja Pärinä -lasten sähköautot

Leikkipuisto Ratinan Riemun vieressä Ratinan aukiolla rullataan suut makeiksi kesän ajan Happy Times Ice Cream -rullajäätelökioskilla. Ihanat jäätelörulla-annokset valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Annoksen valmistus on jo elämys itsessään.

Toinen pop-up-liike on entuudestaan tuttu Björn Borg, joka löytyy nyt Ratinan toisesta kerroksesta Granitin vierestä. Laajassa valikoimassa on urheilullisia vaatteita ja asusteita miehille, naisille ja lapsille. Liikkeessä on hyviä tarjouksia päivittäin, kannattaa piipahtaa katsastamaan.

Ranta Ratinassa päristellään turvallisesti vanhempien kaukosäätimen avulla ohjaamilla sähköautoilla. iTapsaa vastapäätä Suvantokadun päädystä löydät lasten sähköautovuokrauspisteen Pärinän, joka on auki ma–la klo 10–18 ja su klo 12–18. Viiden minuutin ajo maksaa 6,50 € ja Pärinään voi ostaa myös sarjakortteja. Hauskat sähköautot sopivat alle 50 kiloisille lapsille.