Meillä on taas uutta! Metsola X Mylo Pop Up 6.–8.6.!

Kahden suomalaisen brändin yhteis pop up -tapahtumasta löydät lastenvaatteita sekä turvallisia ja kauniita tuotteita perheen pienimmille!

Metsolalla on saatavilla muun muassa ihana Pop Up -mallisto, lippiksiä, kankaita, vetoketjuja sekä valikoima uusia ja vanhoja aarteitamme!

Sijaitsemme kauppakeskus Ratinan 3. kerroksessa Lindexin ja Zaran välissä.

Tervetuloa tutustumaan brändeihin ja tekemään huippulöytöjä!

Huom. Pop up -kaupassamme käy vain korttimaksu!

Aukioloajat:

to–pe 10–20

la 10–18

Metsola on suomalainen lastenvaatebrändi, jonka laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista vaatteista on vuosien saatossa tullut rakastettuja ja haluttuja aarteita. Metsola-tuotteissa suositaan luonnonmateriaaleja, ja ne valmistetaan lasten tarpeita kunnioittain kestämään sekä ilostuttamaan leikin pyörteissä!

Mylo on suomalainen yritys, joka syntyi halusta suunnitella ja valmistaa kauniita, sekä turvallisia lastentarvikkeita. Valmistamme kaikki tuttinauhat käsin Suomessa ja solmimalla jokaisen solmun itse, voimme taata tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden. Materiaalien puhtaus on meille tärkeää, teemme tiivistä yhteistyötä tarkkaan valittujen kansainvälisten tehtaiden kanssa, joiden materiaalit on kemikaali-testattu (SGS).

Instagram: @‌metsolalifestyle & @‌mylo.fi

Facebook: Metsola & MYLO Design Oy