Meillä on taas uutta! Papu Design & Luin Living avaa yhteisen pop up -myymälän Ratinaan 17.11.

Sisustus- ja lifestylebrändi Luin Living ja naisten- ja lastenvaatebrändi Papu Design on avannut yhteisen pop up -myymälän Ratinan kauppakeskuksen 2. kerrokseen. Molempien brändien ytimessä on laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. Yhdistämällä voimansa joulumarkkinaan brändit pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisemman valikoiman kotimaista designia.

”Vastuullisuus ohjaa asiakkaidemme ostokäyttäytymistä myös jouluostoksilla. Ihmiset haluavat antaa lahjaksi ajattomia ja kestäviä tuotteita, joilla on aidosti käyttöä”, Papu Designin toimitusjohtaja Anu Vauhkonen kertoo.

Luin Living on kotimainen sisustus- ja lifestylebrändi, jonka ytimessä on arjen hemmottelu jokaiseen päivään ja jokaiselle perheenjäsenelle. Yritys on kahden ystävyksen vuonna 2015 perustama tuotemerkki, joka tarjoaa pysyviä, ajattomia ja vastuullisia tuotteita yli 25 maahan. 

Luin Living – Everyday Indulgence

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. He uskovat, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi he myös tekevät vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPUFor lasting happiness

Myymälässä on upeita avajaistarjouksia!