RATINA HEMMOTTELEE YSTÄVIÄÄN 10.–14.2.!

Ratinassa vietetään Ystävien päiviä ja hemmotellaan kanta-asiakkaita torstaista maanantaihin 10.–14.2., tervetuloa mukaan!

Nyt kannattaa olla Ratinan ystävä ja liittyä kanta-asiakkaaksi: löydät erinomaisia, eksklusiivisia tarjouksia koko pidennetyn viikonlopun ajan. Rekisteröityminen on helppoa: lataa vain maksuton Ratina-sovellus ja saat edut heti käyttöösi. Tarjoukset löytyvät sovelluksesta mobiilikuponkeina. Lue lisää ja liity kanta-asiakkaaksi >>

Ystävän kanssa kahville ja kuvaan!

Liikkeiden ystävänpäiväetujen ja -tarjousten lisäksi tarjoamme 500 ensimmäiselle kanta-asiakkaalle ja hänen ystävälleen kahvit kolmannen kerroksen Roberts Coffee -kahvilasta.

Ratinan tapahtuma-aukiolta löydät 10.–14.2. hauskan SÄ&MÄ-kuvausseinän, jonka edessä voit ikuistaa itsesi, ystäväsi tai vaikka perheesi suloiseen ystävänpäiväkuvaan. Tägää kuvasi Instagramissa tunnisteella #ollaanyhdessä, joten voimme jakaa sen Ratinan tilillä!

Ratinapromoottorit kiertävät keskuksessa opastamassa kanta-asiakasapplikaation käyttöä ja kertomassa kanta-asiakaseduista perjantaista maanantaihin.

Ratinan ystävyys kannattaa kaikkina päivinä, sillä kanta-asiakkaana parkkeeraat meillä aina tunnin maksutta. Ystävien päiviä vietetään turvaväleistä ja ajankohtaisista suosituksista huolehtien.

Nähdään Ystävien päivillä!