Ratina lähilomakohteena yllättää iloisesti!

Aina ei ole pakko lähteä kauas, jotta voi nauttia lomasta. Valitse lähiloman kohteeksi Ratina - Tule shoppailemaan, nauttimaan palveluista ja hyvästä ruoasta turvallisesti tilavassa kauppakeskuksessa. Kanta-asiakkaana parkkeeraat aina maksutta yhden tunnin.

Ratinassa loma maistuu! Ravintolamaailmasta löydät makuja kaikkialta maailmasta. Tekeekö mielesi makumatkalle Aasiaan tai Italiaan, vai kenties Meksikoon?Lukuisat ravintolat ja kahvilat tarjoavat talvilomaherkkuja lähilomailijoille paikalla nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

Isoja elämyksiä perheen pienimmille   

Ratinassa lasten toivekohde on tietysti XS Lelut -lelukauppa, mutta viikolla 9 on tarjolla myös riemukasta talvilomapuuhaa! Katti-Ratinan pomppulinnassa pompitaan keskiviikosta alkaen koko loppuviikko. Reaktionopeutta pääsee testaamaan hauskalla reaktioradalla perjantaista sunnuntaihin. Lauantaina Viking Linen Ville Viking saapuu ilahduttamaan niin pieniä kuin isompiakin talvilomalaisia liikunnallisella meriseikkailulla. Viking Linen pisteellä pääsee tutustumaan myös uuteen, upeaan Viking Gloryyn. Tule käymään, saat samalla risteilyetukortin! Katso tarkemmat aikataulut täältä >>

Hauskan lähilomailun ohessa on kätevä tehdä kevään hankinnat. Ratinassa on Tampereen keskustan monipuolisin kattaus liikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja palveluita. Reissua helpottaa Mini-Ratinan lapsiparkki, joka on tunnin ajan maksuton ja avoinna lauantaisin klo 10-17.00.  

Kaipaisiko vaatekaappi tai koti pientä päivitystä?  

Valikoimissa on jo kevätuutuuksia ja talvenkin ulkoiluihin löytyy vielä runsaasti varusteita ja vaatteita. Ratinasta löydät muun muassa ainoana Pirkanmaalla Zaran, Monkin, Newbien ja Haltin liikkeet.

Kevätauringon paistaessa kotiin alkaa usein sisustaminen houkuttaa – nyt on aika pukea koti alkavaan kevääseen. Sisustajan ykköskohteesta löydät kaiken tarvittavan kankaista huonekaluihin ja astioista mattoihin. Tyyliä ja inspiraatiota tarjoilevat esimerkiksi Vepsäläinen, Granit ja H&M Home.  

Huolla ja hemmottele myös itseäsi

Hyvinvointi alkaa sisältäpäin, ja Ratinassa koko perhe hoituu päästä varpaisiin. Lomalla on aikaa käydä parturissa, täydentää meikkipussia tai kodin lääkekaappia ammattilaisten avulla. Lapset voi viedä maksuttomaan lapsiparkkiin, ja piipahtaa itse sillä välillä vaikkapa näöntarkastuksessa tai parranmuotoilussa!

Kauhistuttavan hienoja elämyksiä 

Virtuaalipuisto Pikseli tarjoaa huippuluokan virtuaalitodellisuusviihdettä, elämyksiä ja seikkailuja kaikenikäisille. Koko perheen suosikki on esimerkiksi Sweet Escape, jossa kiipeillään karkkimaailmassa!

Hohtogolf West Coastissa pelataan minigolfia näyttävillä tehosteilla varustetuilla radoilla. Paikan päältä löytyy 15 erilaista hohtominigolfrataa, joista neljä kauhualueella. Osana kierrosta on myös kammokuja, joten kauhistuttavan hieno elämys odottaa! 

Kaupan kautta kotiin

Hauskan ja aktiivisen päivän päätteeksi voit vielä hoitaa päivittäiset ostoksetkin helposti, turhia kiertelemättä. Pohjakerroksesta löytyvät sekä kattava K-Supermarket että Lidl

Viihtyisää talvilomaa turvavälit ja suositukset huomioiden, tavataan Tampereen sydämessä!