Ratina täyttää viisi vuotta – juhlitaan yhdessä 22.–23.4.!

Kauppakeskus Ratinassa vietetään 22.–23.4. juhlahumun ja huipputarjousten täyttämää synttäriviikonloppua. Juhlat käynnistyvät lauantaina, jolloin juhlalavalle nousee vatsastapuhuja Sari Aalto sekä supersuosittu tubettajapari Ella & Helmi. Ensimmäinen juhlapäivä huipentuu Robin Packalenin esiintymiseen. Lauantaina Ratinassa myös kuullaan ja nähdään Samba Roseiran esityksiä ja nautitaan karkkisateesta. Sunnuntaina juhlitaan ja touhutaan Pipsa Possun ja Jyri Possun tahtiin. Luvassa on mukaansa tempaavat esitykset, pomppupallokisoja, askartelua ja pomppulinnassa pomppimista. Sunnuntaina Ellan & Helmin voi bongata vielä juhlalavalta ja koko synttäriviikonlopun ajan Ratinan kolmannesta kerroksesta löytyy Ellan ja Helmin kaikkien aikojen ensimmäinen Pop Up -myymälä.

Synttäreiden kunniaksi Ratinan liikkeet täyttyvät koko synttäriviikon ajaksi 17.–23.4. mahtavista synttäritarjouksista. Tervetuloa Ratinan synttäreille juhlimaan, viihtymään ja tekemään mahtavia synttärilöytöjä!

OHJELMA LA 22.4. KLO 10–17

Klo 10 Ella & Helmi Pop Up -myymälän avaus Ratina 3. krs
Klo 10.30 Synttäreiden avaus juhlalavalla
Klo 11 Sari Aalto esitys ja Meet&Greet
Klo 11.30 Tammerfest onnenpyörä 
Klo 11.30–12.30 iBox -valokuvauspiste juhlalavalla
Klo 12 Karkkisade, Ranta-Ratina 1. krs
Klo 12.30 Samba Roseira show
Klo 13 Sari Aalto esitys
Klo 13.30 Ella & Helmi lavashow
Klo 13.30 Tammerfest onnenpyörä 
Klo 14–15 iBox -valokuvauspiste juhlalavalla
Klo 14–15.30 Ella & Helmi Meet&Greet Ratina 3. krs. Yhteiskuva
Klo 15 Samba Roseira kulkue
Klo 15.30 Karkkisade, Ranta-Ratina 1. krs
Klo 15.30 Tammerfest onnenpyörä 
Klo 16 Robin Packalen

Tapahtuman juontaa Tuuli-Elina Andersén 

Klo 10–18 Ella & Helmi Pop Up, Ratina 3. krs Reima-myymälän vieressä

OHJELMA SU 23.4. KLO 12–16

Klo 12 Pipsa Possu ja Jyri Possu lavalla ystävineen
Klo 12.30 Pipsa Possun pomppupallokisa 5–6 v.
Klo 13 Pipsa Possu & Jyri Possu Meet&Greet
Klo 13.30 Ella & Helmi lavashow
Klo 14 Pipsa Possu ja Jyri Possu lavalla ystävineen
Klo 14.30 Pipsa Possun pomppupallokisa 7–8 v.
Klo 15 Pipsa Possu & Jyri Possu Meet&Greet
Klo 15.30 Pipsa Possun pomppupallokisa 9–10 v. (30 min)

Tapahtuman juontaa Tuuli-Elina Andersén 


Klo 12–16 Pipsa Possun Askartelupiste Ranta Ratina 1. krs
Klo 12–16 Pipsa Possun Pomppulinna Ranta Ratina 1. krs
Klo 10–17 Ella & Helmi Pop Up, Ratina 3. krs Reima-myymälän vieressä


Viikonlopun esiintyjät

Ella & Helmi la 22.4. & su 23.4.
Supersuosittu tubettajakaksikko Ella & Helmi tunnetaan paitsi YouTubesta ja TikTokista, myös Meemitalosta – ja ovatpa he tehneet oman kirjankin! Synttäreiden ajan Ratinasta löytyy myös Ellan ja Helmin kaikkien aikojen ensimmäinen Pop Up -myymälä! Pop Up-myymälästä löydät ihanat Ella & Helmi -tuotteet ja luvassa on myös kivaa tekemistä, musiikkia ja muuta hauskaa! Pop Up -myymälän löydät Ratinan kolmannesta kerroksesta Reima-myymälän vierestä. Ella & Helmi Meet&Greetissä pääset ottamaan yhteiskuvan Ellan ja Helmin kanssa. Ajan rajallisuuden vuoksi ei haleja eikä nimmareita.

Sari Aalto la 22.4.
Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja. Hulvattomista esityksistään tunnetulla viihdetaiteilijalla on sosiaalisessa mediassa miljoonia seuraajia. Tule kokemaan huikean hauska elämys! 

Robin Packalen la 22.4.
Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on yksi pohjoismaisen musiikkikentän menestyneimmistä artisteista. Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti. Hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa! Turkulaispoppari on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa. Tule kuulemaan Robinia!

Pipsa Possu ja Jyri Possu su 23.4.
Pipsa on suloinen pikku possu, joka asustaa pikkuveljensä Jyrin ja vanhempiensa kanssa keltaisessa talossa. Pipsa pitää peleistä, pukuleikeistä, ulkoilusta ja kuralätäköistä. Pipsan seikkailut päättyvät aina äänekkääseen nauruun! Nauru täyttää myös Ratinan, kun Pipsa ja Jyri Possu ystävineen tahdittavat Ratinan synttäreitä koko sunnuntain.

Samba Roseira la 22.4.
Synttäreitä juhlistetaan karnevaalisamban tulisten rytmien ja hehkuvien värien siivittämänä! Sambaryhmä Samba Roseiran brasilialaiset huipputekijät hakevat vuosittain uusia vaikutteita Rion karnevaaleilta. Lauantaina saa nauttia aidosta sambakarnevaalin tunnelmasta myös Ratinassa!

Karkkisade la 22.4.
Alfred Posetiivarin karkkisade kokoaa niin pienet kuin isommatkin perheenjäsenet innolla karkkien keräilyyn! Karkkisade, Ranta-Ratina 1. krs iTapsan edessä

iBoX -kuvauspiste la 22.4.
Nappaa juhlamuistot talteen ja tule iBox-kuvauspisteelle kuvauttamaan itsesi yksin, ystävien tai perheen kanssa. Polaroid-kuvan saat heti matkaasi! Halutessasi saat kuvat myös sähköisessä muodossa.

Tammerfest Onnenpyörä la 22.4.
Pyöritä Tammerfest Onnenpyörää ja voita liput Tammerfeisteille sinulle ja ystävällesi. Ensimmäisenä Ratina-sektoriin pyörittänyt voittaa liput. 

 

Nähdään Ratinassa ja juhlitaan yhdessä!


TUNNIN MAKSUTON PARKKI KANTA-ASIAKKAILLE

Ratinan kanta-asiakkaana parkkeeraat tunnin maksutta P-Ratinassa joka asioimiskerta.

Liikkeet palvelevat vähintään:

Ma–pe 10–20 | La 10–18 | Su 12–17

 

Katso liikekohtaiset aukioloajat: www.ratina.fi/liikkeet