RATINA <3 NENÄPÄIVÄ -tapahtuma ke 9.11. klo 16–20

Nenäpäivä on täällä taas ja Tampereen suurin Nenäpäivätempaus järjestetään Kauppakeskus Ratinassa  1. kerroksen Tapahtuma-aukiolla ke 9.11. klo. 16–20! Kampanja maailman lasten hyväksi huipentuu Nenäpäiväshow’hun pe 11.11.2022 Ylen kanavilla.

Lahjoitus Nenäpäivälle on kuin lämmin halaus sinne, missä sitä eniten tarvitaan!

Nenäpäivä

Nenäpäivä järjestetään jo 15. kerran yhteistyössä yhdeksän edunsaajajärjestön kanssa, jotka tekevät työtä maailman lasten hyväksi. Nenäpäivä on yksi Suomen arvostetuimmista ja tunnetuimmista hyväntekeväisyystoimijoista. Viime vuoden yli 3 miljoonan keräyspotti vaikuttaa yli puolen miljoonan lapsen tulevaisuuteen.

Tampereen Nenäjoukot tuovat järjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa vapaaehtoisvoimin Ratinan Kauppakeskukseen nousevia artisteja, komiikkaa sekä SM-liigajoukkue Ilveksen tähtipelaajia! Tapahtuman juontaa näyttelijä Pirkko Uitto, Airi Ilmapiirin roolissa.

Tänä vuonna Nenäpäivän kohteet suunnataan Suomen Lähetysseuran kehitysapukohteisiin Kambodžassa ja Fida Internationalin hankkeisiin Ugandassa. Molempien järjestöjen edustajat ovat paikalla kertomassa työstään näissä maissa. Myös muut edunsaajajärjestöt ovat paikalla esittelemässä toimintaansa.

Tapahtuma alkaa klo 16 Nenäpäivän ja järjestöjen esittelyillä, Ilveksen pelaajat Tommi Tikka ja Otto Latvala ovat haastateltavana ja tavattavissa Ilveksen maskotin ja Nenähahmon kanssa alkuillasta. Yhteistyökumppanimme tarjoavat osallistujille popcornia, hattaraa sekä ilmapalloja! Tapahtuman aikana pyörii myös onnenpyörä, jossa Nenäpäiväkeräykseen lahjoittavat voivat pyöräyttää itselleen huikeita palkintoja yhteistyökumppaneiltamme – jokainen pyöräytys voittaa!

Tapahtuman Facebook -tapahtuman löydät tämän linkin takaa. Tapahtumasivulle päivitetään tempauksen lähestyessä yhteistyökumppaneita, artistien ja tähtivieraiden terveisiä!

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin, tai vaikka shoppailun ohessa, kuulemaan ja kokemaan miten voimme jokainen tehdä hyvää maailman lasten eteen, yhdessä!