RATINAN JOULUISET POP-UP-MYYMÄLÄT

Ratinan monipuolista liikevalikoimaa täydentää joulun kunniaksi monet pop-up-myymälät, joista löytyy ihania lahjaideoita aikuisille ja lapsille. Kauneustuotteita, kotimaista designia ja ihania joulukukkia.

Nordic Beauty Pop up on Pohjoismaiden suurin kauneuden joulutori Ratinan toisessa kerroksessa. Täältä löydät suosittuja kansainvälisiä kauneusbrändejä, kuten Beautyblender, Cutrin, Dashing Diva, Frank Body, Foamie, Konjac Sponge, Lumene, Luxie, OWOW, Roguestock, Treaclemoon ja TONYMOLY.

Papu Design & Luin Living on sisustus- ja lifestylebrändi Luin Living ja naisten- ja lastenvaatebrändi Papu Designin yhteinen pop up -myymälä Ratinan toisessa kerroksessa. Kotimaista vastuullista designia ja ajattomia ja kestäviä tuotteita pukin konttiin.

Pirkkalan taideyhdistys ja Café & bar SamaSama ovat avanneet yhteisen Pop Up -myymälän Ratinan kolmanteen kerrokseen. Myynnissä on maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa sekä taidekorviksia, -julisteita ja -kortteja. Pop-up kahvila Café & bar SamaSama on kotoisa pikkukahvila, jonka tuotteet ovat itse valmistettuja ja niissä suositaan luomua sekä ekologisuutta. Kahvilassa on myös anniskeluoikeudet.

Joulupiha kukkamyynnistä saat kotiin ja viemisiksi ihanat joulukukat ja -asetelmat. Kukkamyynti palvelee Ranta-Ratinan ensimmäisessä kerroksessa Suvantokadun sisäänkäynnin vieressä.

Uusia liikkeitä Ratinassa

Meillä on myös paljon uusia pysyviä liikkeitä. Koru- ja kellomyymälä City Kullan valikoimassa on laadukkaita koru- ja kellobrändejä. Specsavers täydentää Ratinan monipuolista optikkoliikkeiden valikoimaa ja laboratorio- ja magneettitutkimuksia tarjoava Synlab terveystoimijoiden runsasta joukkoa. Pikseli Virtuaalipuistossa voi käydä pelaamassa virtuaalitodellisuudessa.

 

Tervetuloa tutustumaan tulijoihin!