Ratinan synttärit 18.–24.4. Nyt on aika juhlia yhdessä!

Kauppakeskus Ratina täyttää neljä vuotta ja viikonloppuna 23.–24.4. juhlitaan synttäreitä! Synttäreiden kunniaksi myös talo täyttyy koko viikon ajaksi 18.–24.4. mahtavista synttäritarjouksista. Katso synttäritarjoukset ja ohjelma >>

Synttärijuhlinta pärähtää käyntiin lauantaina klo 11, kun vauhdikas katusoittobändi Timo Brass Band nousee lavalle ja ottaa Ratinan haltuunsa. Päivän aikana nähdään upeita cheerleading-esityksiä ja kisaillaan tubettajakaksikon Nikon ja Santun houstaamassa hauskassa Arvaa oikein -kisassa. Päivän pääartistina on fantastinen Ilta.

Sunnuntai on pikkuväen juhlaa! Pompi pomppulinnassa, pyöritä onnenpyörää ja kokeile onneasi onginnassa. Juhlaprinsessan esitys vie katsojansa Lumiprinsessan ja Jääprinsessan valtakuntaan. Perheen pienet ja isommatkin ballerinat saavat nauttia balettikoulu Hannele Suomalaisen upeasta näytöksestä. Juhlavieraita tanssittaa meidän oma Katti-Ratina!

Synttäreitä juhlitaan koko viikonlopun ajan. Tervetuloa viihtymään ja shoppailemaan koko perheen voimin. Juhlitaan yhdessä!

OHJELMA LA 23.4. KLO 11–17

Klo 11 Tapahtuman avaus & Timo Brass Band
Klo 11-17 Tammerfest -lipunmyyntipiste & Onnenpyörä 
Klo 11.30 Dream Team Cheerleaders Tigercats
Klo 12 Niko ja Santtu: Arvaa oikein -kisa
Klo 12.30–13.30 Niko ja Santtu meet&greet, Ratina 3. krs
Klo 13 Timo Brass Band
Klo 14 Niko ja Santtu: Arvaa oikein -kisa
Klo 14.30 ILTA
Klo 15 Dream Team Cheerleaders Rockcats
Klo 16 Niko ja Santtu: Arvaa oikein -kisa
Klo 16.30 ILTA

OHJELMA SU 24.4. KLO 12–16

Klo 12 Tapahtuman avaus & Katti-Ratina 
Klo 12–16 Onnenpyörä
Klo 12–16 Katti-Ratinan pomppulinna, Ranta-Ratina 1.krs 
Klo 12–16 Pikkuväen ongintapiste, Tapahtuma-aukio 1. Krs
Klo 12.30 Balettikoulu Hannele Suomalainen
Klo 13 Juhlaprinsessa: Sadun Taikaa -esitys ja fanikorttien jako
Klo 14.30 Katti-Ratinan tanssihetki
Klo 15 Juhlaprinsessa: Sadun Taikaa -esitys ja fanikorttien jako

RIEMUKAS LAUANTAI KOKO PERHEELLE

Timo Brass Band
Suomen kovin ja viihdyttävin Timo Brass Band on ammattimuusikoista koostuva puhallinyhtye, joka päräyttää Ratinan synttärit käyntiin ja takaa yleisölle mukaansatempaavan elämyksen.

Niko ja Santtu: Arvaa oikein -kisa
Suomen suosituimman tubettajakaksikon Nikon ja Santun hostaamassa Arvaa oikein -kisassa kilpailijoiden tulee arvata tuotteiden hintoja mahdollisimman lähelle päästäkseen jatkoon. Tule mukaan kisaamaan huippupalkinnoista! Meet&greet-tilaisuudessa pääsee myös tapaamaan Nikoa ja Santtua.

ILTA
Synttäreiden pääesiintyjä artisti Ilta esiintyy Ratinassa lauantaina kahdesti. Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Together Now -ohjelmista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. 

Tammerfest -lipunmyyntipiste & Onnenpyörä 
Tammerfest on mukana juhlimassa Ratinan synttäreitä lauantaina. Osta liput kesän suosikkifestareille ja pyöritä Onnenpyörää.
Onnenpyörä pyörii tasatunnein klo 11-16 aina 20 min kerrallaan.

 

LASTEN SUNNUNTAI

Juhlaprinsessa
"Kevät on jo saapumassa myös Lumikuningattaren ja Jääprinsessan valtakuntaan, mutta jotain tärkeää tuntuu silti puuttuvan, nimittäin sadun taika! Prinsessat ovatkin matkanneet Ratinaan etsimään kuuluisaa sadun taikaa ja odottavat innoissaan tapaavansa uusia ystäviä!” Sadun taikaa -esityksen kesto on noin 25 minuuttia, ja sen aikana voi koko perheen voimin osallistua prinsessojen ja Lumiukon kanssa hauskanpitoon. Prinsessat jakavat esityksen perään fanikortteja lapsille!

Katti Ratinan pomppulinna
Tule hyppimään ja pomppimaan Katti-Ratinan pomppulinnaan! Pomppulinna on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Pomppulinnassa pompitaan oman aikuisen valvonnassa. 

Onnenpyörä & pikkuväen ongintapiste
Onnenpyörä pyörii koko sunnuntain ja jokainen saa palkinnon. Ongintapiste on auki koko tapahtuman ajan.

 

Nähdään Ratinassa ja juhlitaan yhdessä!