RATINAN TALVILOMA

RATINA KUTSUU VIIHTYMÄÄN!

Kauppakeskus Ratina on oivallinen lähilomakohde, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Talvilomalla pompitaan pomppulinnassa, sukelletaan Ville Vikingin meriseikkailuun ja kisaillaan leikkimielisesti interaktiivisella reaktioradalla. Hauskanpidon lomassa voi tietysti nälkä yllättää, joten lukuisat ja kahvilat ja ravintolat palvelevat talvilomalaisia iltaan asti.  Mini-Ratinan tunnin maksuton lapsiparkki palvelee talvilomalaisia lauantaisin klo 10-17. 

Aktiviteetit talvilomaviikolla ke–su 2.–6.3.

KATTI RATINAN POMPPULINNA
Ke–pe klo 13–18
La klo 11–17
Su klo 12–16

REAKTIORATA
Pe klo 13–18
La klo 11–17
Su klo 12–16

VILLE VIKING MERISEIKKAILU -TANSSIESITYS & TAPAAMISTUOKIO
La klo 12, 13 & 14

Luvassa reipasta hauskanpitoa!

Katti Ratinan pomppulinna

Katti Ratinan pomppulinnassa hypitään ja pompitaan keskiviikosta sunnuntaihin. Pomppulinna on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Pomppulinnassa pompitaan oman aikuisen valvonnassa.

Interaktiivinen reaktiorata

Testaa reaktionopeutesi hauskalla puhallettavalla reaktioradalla. Yli 11 metriä pitkän radan varrelle nappeihin syttyy valoja, joita pyritään painamaan sitä mukaa kun ne syttyvät. Voittaja on se, joka kerää eniten pisteitä annetussa ajassa. Oman haasteensa tuo kuminauhamainen köysi, joka kiristyy mitä kauemmaksi radalla mennään.Tässä tulee taatusti lämmin! Aktiviteetti soveltuu kaiken ikäisille.

VIKING LINE ja Ville Viking

Viking Linen Ville Viking saapuu Ratinaan ilahduttamaan niin pieniä kuin isompiakin talvilomalaisia! Tule moikkaamaan Villeä ja osallistumaan liikunnalliseen koko perheen meriseikkailuun! Tutustu Viking Linen -pisteellä myös uuteen upeaan Viking Gloryyn ja nouda risteilyetukortti.