RATINASSA ON TAMPEREEN SUURIN SISUSTUSMAAILMA

Tampereen keskustan paras sisustusliikkeiden keskittymä löytyy Ratinasta, josta saat kaiken kotiin kätevästi yhdestä paikasta. Liikkeiden valikoimat ovat nyt parhaimmillaan syksyn uutuuksia ja pimeän vuodenajan tunnelmanluojia. Tervetuloa inspiroitumaan ja suunnittelemaan kodin sisustusta yhdessä ammattitaitoisten sisustusmyyjien kanssa.

 

Kalusteet kaikkiin kodin tiloihin

Ratinan sisustusmaailman uusin tulokas on kotimaisia huonekaluja Tampereella mittatilaustyönä valmistava Kustom. Designklassikoiden ja kiinnostavien uutuuksien ystävät suuntaavat Vepsäläiselle ja JYSKistä löytyy kaikkea kotiin kalusteista pientavaraan. Ratinassa on myös kaksi keittiömyymälää, Puustelli ja Keittiömaailma.

 

Tekstiilit, matot ja sisustuskankaat

Ratinan Eurokankaassa on kattava valikoima sisustuskankaita sekä suunnittelu- ja ompelupalvelu. Mattokymppi on mattojen erikoisliike, jossa on perinteiseen ja moderniin makuun sopivia mattoja kodin kaikkiin huoneisiin ja trendikkäitä makrame-tuotteita. Vallilasta löydät oman malliston valmisverhot, matot ja keittiön, kylpyhuoneen ja makuuhuoneen tekstiilit.

 

Kynttilät, koristeet, tyynyt ja astiat

Ratina on myös piensisustajan ja järjestelijän paratiisi. Clas Ohlsonilta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja säilytykseen sekä paljon kaikkea muuta tarpeellista ja kaunista kotiin. Granitin valikoima tekstiilejä ja pientuotteita ihastuttaa harmonisesta värimaailmasta pitäviä. Ratinassa on Tampereen ainoa H&M Home, josta löytyy aina jotain uutta sisustusta piristämään. Kotimaisia vaihtoehtoja ovat kynttilöistään tuttu Finnmari ja Luhta Brand Storesta löytyvä Luhta Home -malliston tuotteet. Iittala Storesta löydät kattavan valikoiman suosittuja Iittalan tuotteita sekä valikoituja Arabian tuotteita.

 

Sisustetaan yhdessä!