TÄYDELLINEN KESÄPÄIVÄ TAMPEREEN SYDÄMESSÄ

Kauppakeskus Ratinassa voit viettää hauskan ja helpon leikkipuistopäivän keskustassa palvelujen äärellä. Iso ulkoleikkipuisto Ratinan Riemu, keskustan paras kattaus ravintoloita ja kahviloita, yli 800 terassipaikkaa ja yli 100 liikettä palvelevat kesälomalaisia paraatipaikalla. Täydellisessä kesäpäivässä on jokaiselle jotakin!

Ratinan aukiolla kauppakeskuksen edessä on iso ulkoleikkialue Ratinan Riemu, jossa on leikittävää, kiipeiltävää ja aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille. Puistosta löytyy myös oleskelualueita ja leikin lomassa on helppo ruokailla Ratinan monissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Ratinan aukiolla näköyhteyden päässä Riemusta ovat Hesburgerin, Burger Kingin ja Classic Pizzan terassit. Viereiseltä Olympia-aukiolta löytyy suosittu Sandro ja Pancho Villa. Jälkiruuaksi voi nauttia Riemun vieressä olevasta Happy Times Ice Cream -kioskista herkulliset rullajäätelöt. Sisällä kauppakeskuksessa on lisää valinnan varaa sekä kaupungin ihanin muumiaiheinen lastenhoitohuone. Sateen sattuessa ja rajoitusten salliessa leikkiä voi myös sisäleikkialue Ratinan Niityssä ja leikkihuone Mini Ratinassa tai mennä hohtominigolfaamaan.

Muotia, sisustusta ja brändejä, joita et muualta Tampereelta löydä!

Ratinassa on keskustan paras muotiliikkeiden keskittymä ja paljon lastenmuotia. Pirkanmaan ainoa Monki, trendikkään ja urbaanin muodin lippulaiva, löytyy Ratinasta, samoin nuorekkaista vaatteista ja asusteista tunnettu New Yorker. Suosittujen brändien Guessin, Gantin ja Superdryn liikkeet ovat niin ikään meillä ainoana Tampereella. Ratinassa palvelee myös Tampereen ainoa Zara ja keskustan ainoa H&M. Useiden lastenvaateliikkeiden, kuten Newbien, Polarn O. Pyretin, Jesper Juniorin ja Reiman lisäksi meillä on myös iso lelukauppa XS Lelut. Lasten Into -liikkeessä on kotimaisia brändejä ja Muumi-vaatteita lapsille ja aikuisille.

 

Ratinassa on myös Tampereen paras kattaus sisustusliikkeitä, meiltä löydät esimerkiksi Vepsäläisen, Finlaysonin, JYSKin, Granitin, H&M Homen, Iittalan ja Vallilan. Keskustan suurimassa parkkihallissa P-Ratinassa pysäköit tunnin maksutta joka asioimiskerta lataamalla Ratina-sovelluksen. Maksuttomasta sovelluksesta löydät myös eksklusiivisia mobiilietuja liikkeiltä.

Hotellin avainkortilla etuja yli 50 liikkeestä

Yövytkö Sokos-hotelli Tornissa, Villassa tai Ilveksessä tai Radisson Blu Tammerissa? Saat vuoden 2021 loppuun saakka etuja yli 50 Ratinan liikkeestä avainkorttia näyttämällä. Edut löydät osoitteesta: ratina.fi/hotelliedut

Lue lisää vinkkejä täydelliseen kesäpäivään Ratinassa >>