TÄYDELLINEN SHOPPAILUPÄIVÄ TAMPEREEN SYDÄMESSÄ

Muotia, kauneutta, ruokaa, kylmiä juomia ja viihdettä. Kauppakeskus Ratinassa on yli 100 liikettä ja palvelua, kahviloita, ravintoloita ja yli 800 terassipaikkaa kaupungin sydämessä. Täydellinen kesäkohde, kun haluat viettää trendikkään ja hauskan päivän Tampereen keskustan paraatipaikalla ystävien kanssa shoppaillen ja herkutellen.

Ratinassa on keskustan paras muotiliikkeiden keskittymä. Pirkanmaan ainoa Monki, trendikkään ja urbaanin muodin lippulaiva, löytyy Ratinasta, samoin nuorekkaista vaatteista ja asusteista tunnettu New Yorker. Suosittujen brändien Guessin, Gantin ja Superdryn liikkeet ovat niin ikään meillä ainoana Tampereella. Ratinassa palvelee myös Tampereen ainoa Zara ja keskustan ainoa H&M.

Kicksissä on laaja valikoima meikki-, tuoksu-, ihonhoitotuotteita ammattitaitoisen opastuksen kera. Life-myymälässä on luonnonkosmetiikan suosikkimerkit ja Ratinasta löytyy myös ihana italialainen kosmetiikkabrändi Mia Makeup.

 

Drinkit kaupungin hienoimmalla kattoterassilla!

 

Ratinasta löytyy lukuisia ravintoloita ja ihania terasseja, joista yksi hienoimpia on ravintola Periscopen kattoterassi Ratinan huipulla. Osittain katetulta ja lämmitetyltä terassilta aukeaa huikeat näköalat Ratinan suvannon yli kohti Tammerkoskea. Kattoterassilta on mahdollista varata kokonainen sohvaryhmä illaksi omaan käyttöön. Sandron suosittua viikonloppubrunssia voi sään salliessa nauttia Olympia-aukion terassilla ja Classic Pizzan herkullisen kuplivaan pizza & pubbles -konseptiin tutustua Ratinan Aukion terassilla.

Täydellinen päivä päättyy kauheasti ;)

Täydellisen shoppailu- ja herkuttelupäivän päätös on ihan(an) kauhea. Ratinan erikoistehoste-hohtominigolf Hohtogolf West Coast on perjantaisin ja lauantaisin auki peräti puoli yhteentoista. Osa yllätyksellisistä hohtominigolfradoista on kauhutehostetulla kauhualueella. Baarista voi ottaa viileät juomat mukaan kierrokselle, perjantaisin ja lauantaisin West Coastiin on 18-vuoden ikäraja kahdeksan jälkeen illalla.

Hotellin avainkortilla etuja yli 50 liikkeestä

Yövytkö Sokos-hotelli Tornissa, Villassa tai Ilveksessä tai Radisson Blu Tammerissa? Saat vuoden 2021 loppuun saakka etuja yli 50 Ratinan liikkeestä avainkorttia näyttämällä. Edut löydät osoitteesta: ratina.fi/hotelliedut