TEHDÄÄN KOULUTOIVEISTA TOTTA YHDESSÄ!

Kauppakeskus Ratina on taas mukana tasoittamassa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koulutietä yhdessä hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry Tampereen kanssa. Tule sinäkin mukaan tekemään koulutoiveista totta. Keräysaika on 14.7-20.8.

Kesän jälkeen paluu kouluun voi olla vähävaraisissa perheissä karu ja ahdistava, kun koululaiselle pitäisi saada hankittua kaikki tarpeellinen. Reppu, koulukirjat ja koulutarvikkeet pitäisi ostaa, ja hankkia kokonainen uusi vaatekerta kesän aikana kasvaneelle.

Sinä voit auttaa ostamalla tarvikkeita tai lahjakortin haluamaasi liikkeeseen, jolloin koululainen pääsee valitsemaan itselleen juuri sen mieluisimman ja tärkeimmän. Tarvetta on esimerkiksi repuista, penaaleista, kirjoitustarvikkeista, vaatteista, alusvaatteista, sukista, kengistä, lenkkareista ja hygieniatarvikkeista. Lukiolaiset kaipaavat kirjalahjakortteja, joilla hankkia kurssikirjoja ja nuoremmat koululaiset muita koulutarvikkeita.

Nuorena on tärkeä kuulua joukkoon, olla samanlainen kuin muut. Siksikin on tärkeää saada edes joskus jotain uutta, vaikkapa lenkkarit tai huppari. Tämän takia myös kahvila- ja ravintolalahjakortit ovat nuorille tärkeitä.

Hope Tampereen koulukampanjan keräyspisteen löydät Suomalaisesta Kirjakaupasta Ratinan ensimmäisestä kerroksesta. Tuo lahja tai lahjakortti keräyspisteeseen 20.8. mennessä. Me toimitamme lahjasi eteenpäin.

Yhdessä olemme enemmän!