Vietetään kesä yhdessä!

Kauppakeskus Ratina Tampereen sydämessä kutsuu kesänviettoon: tuletpa sitten yksin, ystävän tai perheen kanssa, läheltä tai kaukaa, meiltä saat kaikki kesän ostokset, herkut ja hauskuudet samalla kertaa.

Ratinassa on yli 100 liikettä, joista löydät kaiken tarpeellisen aina bikineistä ja hellehatuista viileiden iltojen viltteihin ja sadepäivien lautapeleihin. Tampereella lomaileville Ratina on ehdoton pysähtymispaikka kaupungin sydämessä. Veipä tiesi uimarannalle, mökille tai kohti hienoimpia kesäjuhlia, tai olet ihan vaan kaupunkikierroksella, tervetuloa Ratinaan!


Kaupunkikesän keidas – nauti drinkit upealla kattoterassilla!

Ratinasta löytyy peräti 800 terassipaikkaa. Laajasta kahviloiden ja ravintoloiden valikoimasta jokainen saa varmasti oman makunsa mukaiset kesäherkut. Nopeiden eväiden ystävälle maistuu herkkuhetki vaikkapa Hesburgerin, Subwayn, Burger Kingin ja Classic Pizzan terassilla. Kun aikaa on enemmän, nälkäisiä vierailijoita kutsuvat esimerkiksi Super Bowl tai Pancho Villa – ja tietysti yksi kaupungin nähtävyyksistä eli ravintola Periscope huikeine näkymineen!

Periscopessa on osittain katettu ja lämmitetty kattoterassi, josta aukeaa upeat näköalat Ratinan suvannon yli kohti Tammerkoskea. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kattoterassilta on mahdollista varata kokonainen sohvaryhmä illaksi omaan käyttöön. Lisäksi Periscopessa on nyt myös saunat sekä kolme jacuzzia! Näköalat avautuvat suoraan Ratinan stadionille, joten voit nauttia stadionin keikoista ja peleistä jacuzzissa tai löylyjen lämmössä!

Ja tokihan kesäpäivä kaipaa myös makeita juttuja. Maistuvaa rullajäätelöä on tarjolla Ratinan aukiolla ja jäätelöbaari Spice Ice by Candy Townin löydät Ratinan 1. kerroksesta.


Leikkiä läpi kesän!

Lasten kanssa kulkevalle Ratina tarjoaa iloisen hengähdyshetken: kauppakeskuksen edessä on iso ulkoleikkialue Ratinan Riemu, jossa on leikittävää, kiipeiltävää ja aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille. Ratinasta löytyy myös lastenvaateliikkeitä kuten Polarn O. Pyret, Jesper Junior ja Reima.  Lisäksi meillä on myös iso lelukauppa XS Lelut. Suomalaisesta kirjakaupasta ja Lautapelit.fi:stä voi napata mukaan hauskaa sadepäivien puuhaa!Kesän kuosit vaatekaappiin ja kotiin

Ratinassa on Pirkanmaan ainoa Monki, trendikkään muodin lippulaiva sekä nuorekkaista vaatteista ja asusteista tunnettu New Yorker. Tutustu samalla suosittujen brändien kuten Guessin, Gantin ja Levi`s Storen liikkeisiin. Ratinassa palvelee myös Tampereen ainoa Zara ja keskustan ainoa H&M.

Kun haluat kodin tai kesämökin uuteen kuosiin, löydät Ratinasta myös Tampereen parhaan kattauksen sisustusliikkeitä, kuten Vepsäläisen, Finlaysonin, JYSKin, Granitin, Iittalan ja Vallilan.

Kosmetiikkaostoksille saapuessa kannattaa shoppailla tunnelmallisessa Rituals -myymälässä. Rituals on tunnettu elämyksellisestä myymälästään, jossa tuotteita pääsee testaamaan, tuoksuttelemaan ja tunnelmoimaan.  Kicksissä on laaja valikoima meikki-, tuoksu-, ihonhoitotuotteita ammattitaitoisen opastuksen kera. Life-myymälässä on luonnonkosmetiikan suosikkimerkit ja Ratinasta löytyy myös ihanaa korealaista kosmetiikkaa Yeppo&Soonsoo -myymälästä. 

 

Bongaa Ratinan ratikka tai Biketaxi ja voita yllätyspalkinto!

Ratinan Instagramissa on käynnissä hauska kesäkisa, johon voit osallistua omassa somekanavassasi. Bongaa Tampereella Ratinan kukkainen kesäratikka tai Biketaxi ja postaa siitä kuva Instagramiin. Tägää @kauppakeskus_ratina.

Arvomme kaikkien kuvan ottaneiden kesken kesä-, heinä- ja elokuussa Ratinan kesäyllätyskassit! Voittajat arvotaan 30.6., 28.7. & 31.8. Voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä ja palkinnot tulee lunastaa Ratinan infopisteeltä. Käy osallistumassa!

Hotellin avainkortilla etuja yli 40 liikkeestä

Yövytkö Sokos-hotelli Tornissa, Villassa tai Ilveksessä tai Radisson Blu Tammerissa? Saat vuoden 2023 loppuun saakka etuja yli 40 Ratinan liikkeestä avainkorttia näyttämällä. Edut löydät osoitteesta ratina.fi/hotelliedut

Keskustan suurimassa parkkihallissa P-Ratinassa pysäköit tunnin maksutta joka asioimiskerta lataamalla Ratina-sovelluksen. Maksuttomasta sovelluksesta löydät myös eksklusiivisia mobiilietuja liikkeiltä.

Vietetään kesä yhdessä, tervetuloa Ratinaan!