Pikseli Virtuaalipuisto

Pikseli Virtuaalipuisto

Pikselistä löydät hauskaa tekemistä kaikenikäisille – valikoimassamme on pelejä ja elämyksiä laidasta laitaan! Sukella valtameren syvyyksiin, taistele örkkejä vastaan jousipyssyllä tai kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä hurjaan lentoon!

Pikselissä järjestät myös ikimuistoiset synttärit, yrityksen virkistyspäivät, polttarit tai vaikka kaveribileet. Valikoimasta löytyy useita moninpelejä, jotka ovat hauskoja kokea yhdessä kaverin kanssa. Pikselin elämykset ovatkin usein parhaimmillaan yhdessä koettuina!

Virtuaalitodellisuus on helposti lähestyttävä ja kaikille sopiva tapa kokea uskomattomia asioita, jotka eivät ole mahdollisia tosielämässä.

Koe mitä olet aina halunnut – elämykset ja seikkailut odottavat sinua virtuaalitodellisuudessa!

Sijaitsemme Ratinan kulmassa 1-kerroksessa.
Saapumisohjeet:

Kulku tapahtuma aukiolta: Tule K-Supermarketin ohi Digimanin kulmaan ja Take T:n jälkeen yhdet liukuportaat ylös, liike näkyy vasemmalla puolella Puustellin jälkeen. Esteetön kulku kauppakeskuksesta kahdella eri hissillä.

Kulku Suvantokadulta: Tule Suvantokatua ylöspäin Ratinan ja Koskikeskuksen välistä, ennen liikennevaloja liikkeemme löytyy oikealta puolelta tietä.

Aukioloajat

Ma Sop. mukaan
Ti 16-20
Ke-To 14-20
Pe 14-21
La 12-21
Su 12-18

Sijainti kauppakeskuksessa

1. krs

Sosiaalinen media

Edut ja tarjoukset