Ennennäkemätön Suomikki Pop up avaa Ratinaan 4.-7.5. - tule juhlimaan kanssamme kotimaista valmistusta!

Suomikki Pop up sulkee syliinsä yli 300 neliötä satavarmasti Suomessa valmistettua muotia. Olet sydämellisesti tervetullut Suomikin Pop up -liikkeeseen Ratinan 3. kerrokseen.

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset.

Suomikki tekee kotimaisen valmistuksen näkyväksi ja nostaa esiin brändejä, jotka valmistavat tuotteensa satavarmasti Suomessa. Suomikki luo pitkiä työllisyysketjuja Suomeen ja nostaa Suomen omavaraisuutta pienten tekijöiden voimin. Mukana olevat brändit ovat halunneet yhdistää voimansa ja luoda jotain täysin ennennäkemätöntä: “Haluamme helpottaa aidosti kotimaisen tuotteen hankkimista ja tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden löytää made in Finland-vaatekaappi. Tapahtumissamme voit kävellä ostoksille liikkeeseen, jonka tuotteet ovat satavarmasti Suomessa valmistettua muotia.”, kertoo perustajabrändit.

Suomikin perustajabrändit ovat Kiedo, HUJAUS, KAINO, OMMELLINEN, feelK ja Anette Ahokas Design.

Suoimkki kerää kaikki satavarmasti Suomessa tuotteensa valmistavat muotibrändit yhteen.

Pop upissa tapahtuu

Osallistu Pop upissa arvontaan! Äänestä tyylikkäimmin stailattu mallinukke ja voit voittaa lahjakortin valitsemallesi brändille. Pop upiin on myös piilotettu päivittäin 10€ arvoisia ostosseteleitä jokaiselle osastolle.

Brändit

Paikalla tapaat jokaisen yrityksen omistajan ja pääset keskustelemaan itse yrittäjien kanssa, jotka tuovat valikoimansa paikalle - ihania kevään uutuuksia unohtamatta.

Kiedo
HUJAUS
Ommellinen
KAINO
feelK
Anette Ahokas Design
Viljava
Second Chance

4.-7.5 Suomikki Pop up avoinna:

to-pe klo 10-20

la klo 10-18

su klo 12-17

Tule tutustumaan aidosti kotimaisiin brändeihin ja tapaamaan yrittäjiä merkkien takana.

Muutetaan maailmaa yhdessä yksi kotimainen tuote kerrallaan.

Lue lisää: http://suomikki.fi