Parkkietu

Fiksu tapa pysäköidä ja asioida!

Kauppakeskus Ratina on siirtynyt P-Ratinassa lipukkeettomaan pysäköintiin ja samalla kanta-asiakkaiden 1 h pysäköintiedun käyttö on nyt entistä sujuvampaa. Maksutapoina ovat korttimaksu ja Moovy-sovellus.

Ratina tarjoaa kanta-asiakkailleen yhden tunnin (1 h) maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa. Pysäköintiedun saat lataamalla maksuttoman Ratina-sovelluksen sovelluskaupasta AppStore tai GooglePlay ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin päivitä sovellus versioon 9.1.4 tai uudempaan.

Kun haluat hyödyntää parkkiedun, tulee auton olla pysäköitynä P-Ratinaan ennen edun aktivointia. Voit käyttää 1 h parkkiedun joka kerta, kun asioit Ratinassa: muista aktivoida etu Ratina-sovelluksessa jokaisella pysäköintikerralla! Aktivoi pysäköintietu Ratina-sovelluksesta ennen maksupisteellä asiointia tai Moovy-käyttäjänä ennen ulosajoa.

Pysäköintietu on käytettävissä vain yhteen ajoneuvoon kerrallaan. Varmista myös, että sovelluksessa on valittuna sama rekisteritunnus kuin käyttämässäsi ajoneuvossa ennen edun aktivointia. Jos vierailusi kestää yli tunnin, ylimenevä osuus maksetaan maksukortilla tai veloitetaan Moovy-tiliin liitetyltä maksukortilta.

Helpointa pysäköinti on Moovy-sovelluksella: voit ajaa suoraan sisään ja ulos, eikä sinun tarvitse käydä maksupisteellä. Muista kuitenkin aktivoida etu Ratina-sovelluksesta ennen ulosajoa. Tutustu palveluun: www.moovy.fi

Katso ohje pysäköintiedun aktivointiin videolta tai alta tekstistä.

Toimi näin:

Lataa Ratina-sovellus ja rekisteröidy kanta-asiakkaaksi. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, saat edun toimimaan kun päivität sovelluksen versioon 9.1.4 tai uudempaan.


Saapuessa

Aja sisään P-Ratinaan. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti käynnistyy automaattisesti.

Pysäköityäsi avaa Ratina-sovellus ja valitse pysäköintietu.

Lisää ajoneuvosi rekisteritunnus ja aktivoi pysäköintietu. Huomioithan, että etu pitää aktivoida jokaisella pysäköintikerralla.

Nauti vierailustasi kauppakeskuksessa ja hyödynnä myös kanta-asiakasedut!

Lähtiessä

Kanta-asiakasedun tulee olla aktivoitu ennen ulosajoa. Aktivoi pysäköintietu Ratina-sovelluksesta ennen maksupisteellä asiointia tai Moovy-käyttäjänä ennen ulosajoa. Pysäköintietua ei voida myöntää päättyneeseen pysäköintiin jälkikäteen.

Korttimaksu

Jos maksat maksukortilla, käy aina ennen ulosajoa maksupisteellä. Tunnistautuminen tapahtuu ajoneuvosi rekisteritunnuksella. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, maksa ylimenevä osuus maksukortilla. Ongelmatilanteissa löydät asiakaspalvelun puhelinnumeron maksupisteen näytöltä.

Moovy-asiakas

Kun olet aktivoinut pysäköintiedun Ratina-sovelluksesta voit ajaa suoraan ulos. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti päättyy. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, ylimenevä osuus veloitetaan Moovy-tiliin liitetyltä maksukortilta. Ongelmatilanteissa ota yhteys Moovyn asiakaspalveluun. Puh. 03 387 8222 tai asiakaspalvelu@moovy.fi

Jos edun käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteys Ratinan infopisteeseen.

Infopiste, Ratina 2. krs
ma–pe 10.30–18
la 10–17
su 12–16
p. +358 50 514 0279
ratina.info@securitas.fi