Lataa Ratinan mobiilisovellus ja hyödynnä edut!

Kyllä on fiksua olla kantis!

Ratinan kanta-asiakkaana saat aina tunnin (1  h) maksuttoman pysäköinnin sekä kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja Ratinan liikkeiltä ja ravintoloilta. Lataa Ratinan maksuton mobiilisovellus ja rekisteröidy kanta-asiakkaaksi!

  • 1 h maksuton parkki P-Ratinassa
  • Liikkeiden kanta-asiakasedut kätevinä mobiilikuponkeina
  • Kauppakeskuksen aukioloajat sekä tuotteiden ja palveluiden haku
  • Ajankohtaiset uutiset esimerkiksi tapahtumista
  • Opastus ja kartta

LATAA RATINAN MOBIILISOVELLUS

1 h maksuton pysäköinti Ratinan kanta-asiakkaille

Kauppakeskus Ratina tarjoaa Ratinan mobiilisovellukseen rekisteröityneille yhden tunnin (1 h) maksuttoman pysäköinnin P-Ratinassa. P-Ratinassa on käytössä lipukkeeton pysäköinti, joten pysäköinti ja asiointi on nyt entistäkin sujuvampaa.

NÄIN OTAT EDUN KÄYTTÖÖN

Pysäköintiedun saat lataamalla maksuttoman Ratina-sovelluksen  ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin päivitä sovelluksen versioon 9.1.4 tai uudempaan.

Saapuessa

  1. Aja sisään P-Ratinaan. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti käynnistyy automaattisesti.
  2. Pysäköityäsi avaa Ratina-sovellus ja valitse pysäköintietu.
  3. Lisää ajoneuvosi rekisteritunnus ja aktivoi pysäköintietu. Huomioithan, että etu pitää aktivoida jokaisella pysäköintikerralla.
  4. Nauti vierailustasi kauppakeskuksessa ja hyödynnä myös kanta-asiakasedut!

Lähtiessä

Kanta-asiakasedun tulee olla aktivoitu ennen ulosajoa. Aktivoi pysäköintietu Ratina-sovelluksesta ennen maksupisteellä asiointia tai Moovy-käyttäjänä ennen ulosajoa. Pysäköintietua ei voida myöntää päättyneeseen pysäköintiin jälkikäteen.

Korttimaksu

Jos maksat maksukortilla, käy aina ennen ulosajoa maksupisteellä. Tunnistautuminen tapahtuu ajoneuvosi rekisteritunnuksella. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, maksa ylimenevä osuus maksukortilla. Ongelmatilanteissa löydät asiakaspalvelun puhelinnumeron maksupisteen näytöltä.

Moovy-asiakas

Kun olet aktivoinut pysäköintiedun Ratina-sovelluksesta voit ajaa suoraan ulos. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti päättyy. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, ylimenevä osuus veloitetaan Moovy-tiliin liitetyltä maksukortilta. Ongelmatilanteissa ota yhteys Moovyn asiakaspalveluun. Puh. 03 387 8222 tai asiakaspalvelu@moovy.fi

 


TILAA RATINAN UUTISKIRJE

Ratinan ystäväpostista saat tietoa sinua kiinnostavista aiheista, kampanjoista ja Ratinan tapahtumista ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeen voit halutessasi tilata myös mobiilisovellukseen rekisteröitymisen yhteydessä.

Ollaan ystäviä, elämä on hauskempaa yhdessä <3

TILAA UUTISKIRJE >>