Hyvä arki alkaa Ratinasta!

Koulunpenkki, työt ja harrastukset kutsuvat pikkuhiljaa kesälaitumien jälkeen. Arkeen solahtaminen käy sujuvammin, kun välineet ja vaatteet ovat kunnossa! Ratinasta saat kaiken tarpeellisen koko perheelle: yhdelle värikyniä ja välikausihaalari, toiselle reppu, farkut ja uusi iPad, kolmannelle jakkupuku ja säänkestävät nilkkurit. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, yli 100 liikkeen valikoimasta saat samalla reissulla kaiken.  

Pulpetti ja leikit kutsuvat!  

Päiväkotia, koulua, liikuntatunteja ja ulkoiluleikkejä varten lasten takuuvarmat ja laadukkaat suosikit löytyvät Polarn O. Pyretin ja Reiman liikkeistä. Nuorten suosikkivaatteet löytyvät samalla reissulla esimerkiksi NewYorkerista tai Gina Tricotista. 

Opiskelun tai työn pariin on aina mukavampi palata, kun omaakin vaatekaappia on hiukan uudistettu syksyä varten. Ratinasta löytyy mm. Zara, Monki, H&M, Levi´s Store ja Lindex. Myös Gantin, Voltin, Marimekon sekä YourFACEn valikoimia on täydennetty trendikkäin uutuuksin syyskaudelle. Mukavia, laadukkaita ja ergonomisia kenkiä kaipaavan kannattaa suunnata askeleet ECCO Storeen. Myös Halosen kenkäosastolla on uuden kauden suosikit!

Aika teroittaa kynät ja uusia laitteet

Koulu- ja toimistotarvikkeita löytyy runsaasti Suomalaisesta Kirjakaupasta, Tigerista ja Normalista. Kannattaa kurkistaa myös Clas Ohlsonin valikoima! Jos loma kulutti akut tyhjiksi, puhelimet ja padit saat Elisalta, DNA kaupasta sekä Telia Kaupasta. Kesän jäljet laitteista voi käydä kätevästi korjaamassa iTapsalla tai Fonumissa. 

Reipas paluu harrastusten pariin!

Syksyllä on ihana aloittaa kokonaan uusi harrastus tai palata vanhan tutun pariin. Ratinan ELIXIA kuntokeskuksesta sekä  Fitness24Seveniltä saat energiaa ja hyvää oloa arkeen. Ulkoilua ja lähestyviä ruskaretkiä varten kaikki tarvittava löytyy Luhta Brand Storesta sekä Haltilta.  

Autetaan yhdessä vähävaraisia perheitä arkeen paluussa

Ratina on mukana Hope ry:n Koulutoiveista totta -keräyksessä. Tule mukaan auttamaan! Voit auttaa vähävaraisten perheiden arkeen paluuta lahjoittamalla tarvikkeita tai lahjakortin haluamaasi liikkeeseen. Tarvetta on esimerkiksi repuista, penaaleista, kirjoitustarvikkeista, vaatteista, alusvaatteista, sukista, kengistä, lenkkareista ja hygieniatarvikkeista. Lukiolaiset kaipaavat kirjalahjakortteja, joilla hankkia kurssikirjoja ja nuoremmat koululaiset muita koulutarvikkeita.

Hope Tampereen koulukampanjan keräyspisteen löydät Suomalaisen Kirjakaupan luota Ratinan ensimmäisestä kerroksesta. Tuo lahja tai lahjakortti keräyspisteeseen 18.8. mennessä. Me toimitamme lahjasi eteenpäin.

Lue lisää keräyksestä >>


Lataa sovellus, saat tunnin maksutonta parkkiaikaa!

Keskustan suurimassa parkkihallissa P-Ratinassa pysäköit tunnin maksutta joka asioimiskerta lataamalla Ratina-sovelluksen. Maksuttomasta sovelluksesta löydät myös eksklusiivisia mobiilietuja liikkeiltä.


Hyvä arki tehdään yhdessä!