KAIKKI VAPPUUN TAMPEREEN SYDÄMESTÄ!

Ratinasta löydät kaiken tarvittavan vappuun kätevästi yhdestä paikasta: ruoat, juomat, vappupallot, koristeet ja metrilakut. Ulkoleikkipuisto Ratinan Riemu on hyvä paikka juhlia vappua perheen pienempien kanssa, kun muistatte pitää kiinni Juhlamaailmasta hankituista vappupalloista! Alla myös muutama muu vinkki onnistuneisiin vappujuhliin.

 

Ratinan liikkeet palvelevat vappuna


Vappuaatto pe 30.4. 
Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 11–18

 

Vapunpäivä la 1.5.
Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 12–17

Liikekohtaiset aukioloajat löydät täältä

Yleiset tilat ovat avoinna vappuaattona pe 30.4. klo klo 7–21, ja vapunpäivänä la 1.5. klo 10–21.

 

Vappu kotiin Ratinasta

 

Juhlamaailma Ratina

Juhlamaailmasta löydät vapun koristeet ja pallot. Voit halutessasi tilata tuotteet osoitteesta www.juhlamaailma.fi ja noutaa ne Ratinan myymälän noutopisteeltä vappuviikolla!

 

Toimi näin: 

1. Tilaa ja maksa tuotteet osoitteessa www.juhlamaailma.fi

2. Valitse toimitusosoitteeksi Kauppakeskus Ratinan myymälä

3. Valitse noutopäivä (ma–pe 26.30.4.)

4. Nouda tuotteet Juhlamaailman noutopisteeltä, Ratina 1. krs!

Lue lisää täältä: https://www.juhlamaailma.fi/noutopiste

 

Clas Ohlson

Ratinan Clas Ohlson -myymälästä löytyy kaikkea kivaa vapun piknik-kattaukseen – kata pöytä koreaksi kestävillä astioilla, ja viimeistele juhlajuomat kauniilla kestopilleillä! 

 

Hohtogolf West Coast

Hauskaa vapputekemistä perheille ja kaveriporukoille tarjoilee Hohtogolf West Coast. 15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista neljä rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella. Hohtogolf West Coast palvelee vappuna pe 30.4. klo 1519, la 1.5. klo 1219.

  

K-Supermarket Ratina

K-Supermarket Ratinasta saat vapun kaikki herkut ja tarvikkeet tilattua vaikka kotiovelle saakka. Kurkkaa vappuviikon edut ja herkut: www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-ratina

 

Lidl

Ratinan Lidlistä löytyy myös vappuherkkuja meiltä ja muualta sekä vappupiknikin tarpeita ja koristeita. Lidlin vappuviikon tarjoukset ja erikoistuotteet näet täältä: www.lidl.fi/fi/c/vappupiknik-kutsuu/c2057/w2

 

Metrilakut Namitaxista!

Vapunaattona ja vappupäivänä Ratinan tapahtuma-aukiolle parkkeeraa Namitaxi, josta löytyy runsas valikoima metrilakuja. Namitaxi palvelee molempina päivinä klo 10-18.

 

Ratinan Alko

Ratinan Alko palvelee vapunaattona perjantaina klo 10–18, vapunpäivänä Alko on suljettu. Alkosta löydät monipuolisen valikoiman juhlavia juomia vappuun, myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

 

Hyvää vappua!