KAIKKI VAPPUUN TAMPEREEN SYDÄMESTÄ!

Ratinasta löydät kaiken tarvittavan vappuun kätevästi yhdestä paikasta: ruoat, juomat, vappupallot, koristeet ja metrilakut. Ulkoleikkipuisto Ratinan Riemu on hyvä paikka juhlia vappua perheen pienempien kanssa, kun muistatte pitää kiinni Juhlamaailmasta hankituista vappupalloista! Alla myös muutama vinkki onnistuneisiin vappujuhliin.

Vapun aukioloajat

Vappuaattona su 30.4. Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 12–17
Vapunpäivänä ma 1.5. Ratinan liikkeet palvelevat vähintään klo 12–17  

Liikekohtaiset aukioloajat: www.ratina.fi/liikkeet

 

Juhlamaailma Ratina

Juhlamaailmasta löydät kaikki vapun koristeet, asut ja pallot. Myymälästä on saatavilla satoja erilaisia pallovaihtoehtoja muotofoliopalloista käveleviin foliopalloihin. Tule ja valitse suosikkisi! Ratinan iso ja upea Juhlamaailma- myymälä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa Clas Ohlson -liikkeen naapurissa.

 

Clas Ohlson

Ratinan Clas Ohlson -myymälästä löytyy kaikkea kivaa vapun piknik-kattaukseen – kata pöytä koreaksi kestävillä astioilla, ja viimeistele juhlajuomat kauniilla kestopilleillä!

 

K-Supermarket Ratina

K-Supermarket Ratinasta saat kaikki vappuviikon herkut ja tarvikkeet tilattua vaikka kotiovelle saakka.

 

Lidl

Ratinan Lidlistä löytyy myös vappuherkkuja sekä vappupiknikin tarpeita ja koristeita. 

 

Alko Ratina

Alkosta löydät monipuolisen valikoiman juhlavia juomia vappuun, myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Alko on suljettu sunnuntaina 30.4. sekä maanantaina 1.5. Teethän ostoksesi jo ajoissa vappuviikolla!

 

LASTEN VAPPU REIMA -MYYMÄLÄSSÄ!

Lasten vappu Reima -myymälässä pe 28.4. - su 30.4.! Lasten tapahtumanurkkauksessa vappuhattujen askartelua, kasvomaalauksia, ilmapalloja sekä virvokkeita koko perheelle. Lisäksi lauantaina 50:lle ensimmäiselle ostoksia tehneelle vappupallo!

Between Friends etu: 20% alennusta kaikista tuotteista

Varusteet kuntoon vapun viettoon 20 prosentin alennuksella! Etu koskee Reima Friends-jäseniä ja jäseneksi liittyviä pe 28.4. - su 30.4. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tee ostoksia ja voita omien ostoksiesi arvoinen lahjakortti

Reima arpoo  kaikkien pe 28.4. - su 30.4. ostoksia tehneiden kesken lahjakortin myymälään. Arvontaan pääset mukaan tekemällä ostoksia ja lahjakortin arvo on voittajan päivän ostoksien kuitin yhteissumman suuruinen.

Metrilakut Namitaxista! Su-ma  klo 11-18

Vapunaattona ja vappupäivänä Ratinan tapahtuma-aukiolle parkkeeraa Namitaxi, josta löytyy runsas valikoima metrilakuja.

 

Vietetään vappu yhdessä!