MEILLÄ ON TAAS PALJON UUTTA!

Kauppakeskus Ratinasta löytyy paljon uutta nähtävää ja koettavaa kesään. Tule yksin tai yhdessä nauttimaan lomakauden parhaista kahvihetkistä, herkuista ja uutuuksista. Koe elämyksellistä korealaista ihonhoitoa tai innostu vaikkapa askartelusta!

Lasten kanssa liikkuessa kannattaa kulkea Ratinan aukion kautta: aivan ulkoleikkipuisto Ratinan Riemun vierestä löytyy jälleen HappyTimes IceCream, josta koko perhe saa maistella rullajäätelöä – herkuttele vaikka mennen tullen. Pitkän päivän päätteeksi Ratinassa voi viettää myös viihtyisän kesäillan: Ravintola Periscopen upealta kattoterassilta löytyy nyt upeat saunat ja jacuzzit!  

 

Trendikäs, korealainen ihonhoito saapui Ratinaan

Yeppo&Soonsoo, korealaisen ihonhoidon myymälä on auennut toiseen kerrokseen. Myymälän inspiraationa on korealainen kulttuuri ja rakkaus kauniiseen ihoon. Saat ammattitaitoista palvelua sekä juuri sinulle sopivat, laadukkaat tuotteet. Samalla voit kokea autenttisen Korean tunnelman aina musiikista ja tuoksumaailmasta lähtien. Tervetuloa ihastelemaan!

Kädentaidoista kiinnostuneille Ratinan katutasosta löytyy nyt uutta ihmeteltävää, kun Askarteluliike Taitava avasi liikkeensä Ranta-Ratinaan. Taitavan valikoimista löydät reilusti yli 10 000 laadukasta askartelu- ja taidetarviketta. Ammattitaitoinen ja innokas henkilökunta auttaa mielellään. Hae inspiraatiota ja tarvikkeet sadepäiviä varten!

 


Kesällä askel on kevyempi 

Mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tuttu ECCO saapuu Ratinan toiseen kerrokseen. ECCO Storesta löydät koko perheen innovatiiviset, korkealuokkaiset jalkineet. Kenkien lisäksi saat myymälästä myös laukut, vyöt sekä hoitotuotteet.

 


Jopa jäätelö voi olla pieni elämys!   

Happy Times IceCream rantautuu jo toista kesää peräkkäin Ratinan aukiolle. Kaikki jäätelörulla-annokset valmistetaan paikan päällä, puhtaasti käsityönä. Valmistuksessa käytetään oikeita raaka-aineita, kuten tuoreita suomalaisia marjoja sekä erilaisia hedelmiä ja pähkinöitä.

Enemmän herkullisia kahvihetkiä! Ratinassa suurta suosiota nauttinut Espresso House on avannut jo toisen myyntipisteensä Ratinan ensimmäiseen kerrokseen. Uudesta Espresso House Boxista saat shoppailun lomassa napattua nopeasti mukaan tai paikan päällä nautittavaksi tutut erikoiskahvit, oman leipomon tuotteet sekä tuoreita leipiä ja salaatteja. 

 

Kaupungin upein terassi


Periscopen
ison, valoisan terassin päädystä löytyy nyt myös vaikuttava saunaosasto. Saunoja on kaksi ja lisänä kolme jacuzzia. Näköala saunoista ja jacuzzeista on suoraan Ratinan stadionille. Haluaisitko nauttia stadionin keikoista tai peleistä jacuzzissa tai löylyjen lämmössä? Upea saunaosasto taipuu loistavasti jopa 50 hengen yksityistilaisuuksiin.


Matkasi varrella voit nauttia vielä taiteesta, sillä Ratinan tunneligalleriassa on käynnissä näyttely Rauhalla ei ole rajoja – U Mira niet granicz. Lue lisää näyttelystä >>