Meillä on taas uutta! Rituals avaa Ratinaan 5.4.

Rituals saapuu Tampereelle ja avaa ensimmäisen myymälänsä Ratinaan. Upean myymälän avajaisia vietetään keskiviikkona 5.4. Ritualsin myymälä sijaitsee Ratinan toisessa kerroksessa Gant-liikkeen vieressä.

Keskiviikkona 5.4. avajaisten 100 ensimmäistä ostajaa saavat lahjaksi ihanan Goodie bagin! Lisäksi saat minituoksutikut lahjaksi, kun teet ostoksia vähintään 45€:lla.

Aasian kulttuurien viisauden ja ikivanhojen perinteiden inspiroimana Rituals on luonut laajan malliston ylellisiä, mutta edullisia tuotteita kotiin ja vartalolle. Ainutlaatuinen yhdistelmä ihonhoitotuotteita, vartalotuotteita, meikkejä ja kodin tuotteita muuttavat päivittäiset rutiinisi merkityksellisiksi hetkiksi.

Rituals on tunnettu elämyksellisistä myymälöistään, joissa ihanien tuoksujen lisäksi on tarjolla upea tunnelma. Ritualsin mottona onkin; "Tavoitteemme ei ole myydä kauneutta – vaan tehdä olosi hyväksi!

Rituals Cosmetics on perustettu Amsterdamissa vuonna 2000, ja nykyään brändin tuotteita on saatavilla yli 30 maassa ympäri maailman

Tervetuloa Ratinaan Rituals!