Meillä on taas uutta! Suomikki pop up 18.-21.4.

Suomikki Pop Up saapuu jälleen Tampereelle! Suomikki Pop Up tuo Ratinaan 18 satavarmasti tuotteensa Suomessa valmistavaa muotibrändiä - pääset liikkeeseen jossa kaikki tuotteet ovat made in Finland.

18.-21.4.2024 Tampere, Kauppakeskus Ratina 3.kerros (Zaran vieressä)

Suomikki Pop up avoinna 18.-21.4:

to-pe klo 10-20
la klo 10-18
su klo 12-16

Suomikki Pop up brändit:

Alldag/ Anette Ahokas Design/ BEEA/ Birgit Pyykkö/ Cobblerina/ feelK/ HUJAUS/ Jaana Huhtanen Design/ Jalo Living/ Johanna K. Design/ Kiedo/ Luppaset/ Minna Suuronen/ Ommellinen/ Riiminka & Aleksiina design/ Viljava/ VS Design

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset.

Kotimainen valmistus halutaan saada näkyväksi ja nostaa esiin upeita muodin brändejä jotka valmistavat tuotteensa satavarmasti Suomessa. Luomme pitkiä työllisyysketjuja Suomeen, ja nostamme Suomen omavaraisuutta pienten tekijöiden voimin. Nyt haluamme yhdistää voimamme ja luoda jotain täysin ennennäkemätöntä: tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kävellä ostoksille liikkeeseen joka on täynnä satavarmasti Suomessa valmistettua muotia. Suomikki on saapunut Ratinaan!