Ratina palvelee koko pääsiäisen ajan!

Tervetuloa Kauppakeskus Ratinaan asioille, ostoksille ja viihtymään myös pääsiäispyhien aikana. Löydät meiltä kaiken, mitä juhliin ja vapaiden viettoon tarvitaan! Liikkeiden valikoimista saat kauniit pääsiäiskoristeet ja -kattaukset, sekä tietysti monipuoliset herkut isompaankin tarjoiluun.

Ratinasta löytyy myös hauskaa tekemistä, sillä pääsiäismaanantaina 10.4. ohjelmassa on Koovee Suunnistuksen järjestämä koko perheen hauska pääsiäissuunnistus. Lapsia on leikittämässä myös Katti Ratina ja ylimääräiset energiat voi purkaa Katti Ratinan pomppulinnassa!   

Pääsiäisen aukioloajat  

Pe 7.4. Pitkäperjantai

Liikkeet palvelevat vähintään klo 12-17

La 8.4. Lankalauantai

Liikkeet palvelevat vähintään klo 10-18

Su 9.4. Pääsiäissunnuntai

Liikkeet palvelevat vähintään klo 12-17

Ma 10.4. Toinen pääsiäispäivä

Liikkeet palvelevat vähintään klo 12-17 

Päivittäistavarakaupat K-Supermarket Ratina ja Lidl palvelevat laajennetuin aukioloajoin, joten herkkuja ja täydennystä ruokakaappeihin saa kätevästi koko pääsiäisen ajan.

Katso liikekohtaiset aukioloajat: ratina.fi/liikkeet

 Kooveen Pääsiäissuunnistus!  

Maanantaina 10.4. klo 12–15

Koovee Suunnistuksen järjestämä koko perheen pääsiäissuunnistus. Tapahtumassa suunnistetaan kauppakeskuksen sisätiloissa kartan avulla suunnistusrasteja. Suunnistushaaste on kaikille avoin ja osallistua voi kuka vaan, myös perheen pienimmät. Suunnistusratoja on kaksi: lasten rata ja haastavampi rata. Jokainen osallistuja palkitaan!

Tervetuloa Ratinaan myös pääsiäisenä!