Ratinan Lidl osallistuu Lildin suureen munajahtiin la 30.3. klo 10-12

Lidlin Suuri munajahti on täällä taas! Haastamme lapsiperheet ja lapsenmieliset mukaan pääsiäisen Suureen munajahtiin Lidl Plus -sovelluksemme avulla. Hauska ulkoilmaseikkailu järjestetään pääsiäislauantaina 30.3.2024 klo 10–12.

Kaikki munajahtiin osallistuneet saavat pääsiäispalkinnon: 150 ensimmäiselle on jaossa herkkukassi ja sen jälkeen palkitsemme osallistujat suklaayllätyksellä. Lisäksi järjestämme mahtavan arvonnan. Kaikki vähintään yhden munajahdin QR-koodin lukeneet ja sen takaa paljastuvan etukupongin käyttäneet osallistuvat automaattisesti yhden 500 €:n Lidl-lahjakortin arvontaan.

Hauskan pääsiäistunnelman luomiseksi kehotamme kaikkia osallistujia pukeutumaan pääsiäiseen sopiviin naamiaisasuihin. Osallistua voit totta kai myös ilman naamiaisasua. Munajahdin maalina toimivalla Ratinan Lidlin edessä sijaitsevalla pääsiäispisteillä tarjoamme osallistujille virvokkeita, suklaata, kasvomaalauksia ja livemusiikkia.

Osallistumiseen tarvitaan Lidl Plus -äppi, jonka käyttäjäksi voivat rekisteröityä kaikki 18-vuotta täyttäneet. Jos siis osallistutte munajahtiin porukalla, ottakaa mukaan vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö.

Lue lisää pääsiäisen suuresta munajahdista tästä