Tampere Model Hunt Casting Call Ratinassa 18.7.2024

EMS PARIS & NYC MODEL SHOWCASE

Casting call /  koekuvaukset Tampereella Kauppakeskus Ratinassa 18.7.2024 KLO 13-19.00

Tervetuloa tapaamaan mallitoimiston henkilökunta ja kartoittamaan mahdollisuutesi kotimaisille sekä kansainvälisille markkinoille! 

Fashion Model Agency hakee uusia mallikasvoja kotimaisille sekä kansainvälisille mallimarkkinoille, mainos- ja muotikuvauksiin, muotinäytöksiin, kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin kaikista eri ikäryhmistä. 

European Model Showcase Paris on Euroopan suurin sekä NYC Model Showcase Usan suurin  mallicasting tapahtuma joissa isoimmat kansainväliset mallitoimistot hakevat uusia kasvoja mallimarkkinoille. 
Tapaat useita kymmeniä agentteja joilla toimistot mm. Milanosta, Pariisista, Tokiosta, Barcelonasta, Osakasta, Lontoosta, Hampurista, Berliinistä, Usa jne. 

Voit varata myös etätapaamisen Zoomi- videopuhelun kautta. 

Varaa 30min maksuton henkilökohtainen aikasi fma-ajanvaraus.as.me/schedule.php

Voit myös lähettää mallihakemuksen www.fashionmodel.fi/haemalliksi


Fashion Model Agencyn koulutuksien kautta menestyt myös kansainvälisesti!

Haluatko lisää itsevarmuutta ja esiintymistaitoa? Tarvitsetko apua catwalk- kävelyn, ryhdin, poseerauksien sekä ilmeiden ja eleiden hallinnassa? Mallivalmennukset antavat sinulle ammattimaisen esiintymistaidon, on sitten kyse näytöksistä, kuvauksista, malli- ja kauneuskilpailuista, tai haet vaikka itsellesi apua korkkarikävelyyn ja esiintymistaitoosi. Huippukuvaaja, stylisti sekä Make Up & Hair Artistit luovat sinulle upeat ensimmäiset mallikuvat markkinointiasi varten!  

Mallikoulutukset alkavat Tampereella Basic & Pro 17.8.2024 ja Model Camp 3-4.8.2024 

Lisätietoja löydät www.fashionmodel.fi