TAMPERE MODEL HUNT & EMS PARIS CASTING CALL RATINASSA 19.4.2024

Casting call /  koekuvaukset Tampereella Kauppakeskus Ratinassa 19.4.2024 KLO 14-19.00

 

Tervetuloa tapaamaan mallitoimiston henkilökunta ja kartoittamaan mahdollisuutesi kotimaisille sekä kansainvälisille markkinoille! 

Fashion Model Agency hakee uusia mallikasvoja kotimaisille sekä kansainvälisille mallimarkkinoille, mainos- ja muotikuvauksiin, muotinäytöksiin, kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin kaikista eri ikäryhmistä. 

European Model Showcase Paris on Euroopan suurin mallicastingtapahtuma jossa isoimmat kansainväliset mallitoimistot hakevat uusia kasvoja mallimarkkinoille. 

Nyt sinulla on myös mahdollisuus kotimaisten markkinoiden lisäksi lähteä kanssamme Pariisiin 26.5-31.5.2024. Neljän päivän aikana tapaat agentit mm. Milanosta, Pariisista, Tokiosta, Barcelonasta, Osakasta, Lontoosta, Hampurista jne. 

Voit varata myös etätapaamisen Zoomi- videopuhelun kautta. 

Varaa 30min maksuton henkilökohtainen aikasi fma-ajanvaraus.as.me/schedule.php

Voit myös lähettää mallihakemuksen www.fashionmodel.fi/haemalliksi

Fashion Model Agencyn koulutuksien kautta menestyt myös kansainvälisesti!

Haluatko lisää itsevarmuutta ja esiintymistaitoa? Tarvitsetko apua catwalk- kävelyn, ryhdin, poseerauksien sekä ilmeiden ja eleiden hallinnassa? Mallivalmennukset antavat sinulle ammattimaisen esiintymistaidon, on sitten kyse näytöksistä, kuvauksista, malli- ja kauneuskilpailuista, tai haet vaikka itsellesi apua korkkarikävelyyn ja esiintymistaitoosi. Huippukuvaaja, stylisti sekä Make Up & Hair Artistit luovat sinulle upeat ensimmäiset mallikuvat markkinointiasi varten!  

Mallikoulutukset alkavat Tampereella Basic & Pro 4.5.2024 ja Model Camp 4-5.5.2024. 

Lisätietoja löydät www.fashionmodel.fi

#europeanmodelshowcase #model #modeling #malli #mallikoulu #mallitoimisto #mallicasting #modelagency #fashionmodelagencyfinland #topmodelfinland  #modelhunt #misssupranational #lookoftheyear #topmalemodelfinland #beautypageant #beauty #highfashion

#topmodeloftheworld #misstourisminternational #mallikansio #supermodelinternational #fashion #muoti #portfolio