TERVETULOA NOKIA ARENAN KÄVIJÄT, MEILLÄ ON TAMPEREEN SUURIN PARKKIHALLI!

Helppo tie Nokia Arenan elämyksiin kulkee Ratinan kautta. Tampereen suurin parkkihalli P-Ratina on 400 metrin päässä Nokia Arenasta. Meillä on 1200 lämmintä parkkipaikkaa ja Ratina-sovelluksella parkkeeraat tunnin maksutta joka asioimiskerta!

 

P-Ratinaan ajat helposti Tampereen valtatieltä tai Suvantokadulta, etäopastus pääteiltä auttaa tarvittaessa. Tapahtumien aikana suosittelemme liikenteen ruuhkautumisen helpottamiseksi käyttämään ensisijaisesti P-Ratinan Tampereen valtatien puoleisia sisään- ja ulosajoväyliä. Kahdelta pysäköintitasolta on suora hissiyhteys kauppakeskukseen, josta on lyhyt kävelymatka Nokia Arenalle. Ratinasta löydät myös lukuisia kahviloita ja ravintoloita, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikkien joukkueiden kannattajat ja muut tapahtumavieraat. 

Pelin / tapahtuman jälkeen sisälle Ratinan aukion Block-lasikuutiosta

Yhdeksän jälkeen illalla P-Ratinaan kuljetaan Ratinan aukiolla olevan Block-lasikuution kautta hissillä tai portaita pitkin. Blockin ovi aukeaa PIN-koodilla, joka löytyy www.ratina.fi/info -sivulta kohdasta Sijainti ja saapuminen, P-Ratinaan käynti klo 21 jälkeen. Moovyn käyttäjät löytävät koodin Moovy-sovelluksesta pysäköinnin ollessa käynnissä. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä Finnpark Valvomoon p. 03 387 8216 (24h).

1 h maksuton parkki Ratina-sovelluksella

Saat tunnin maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa lataamalla Ratinan mobiilisovelluksen (AppStore/Google Play) ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Ratina-sovellus on maksuton ja edun voi käyttää joka asioimiskerta. Lue lisää täältä >>

Kauppakeskus Ratina on siirtynyt P-Ratinassa lipukkeettomaan pysäköintiin ja samalla kanta-asiakkaiden 1 h pysäköintiedun käyttö on nyt entistä sujuvampaa. Uudistuksen myötä myös Moovy-sovelluksen käyttäjät voivat hyödyntää Ratinan kanta-asiakkaille tarjoaman yhden tunnin pysäköintiedun.

 

P-Ratina

Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Ma–la 7–21

Su 10–21

Klo 21 jälkeen kulku autoa noutamaan tapahtuu Ratinan aukion Block-lasikuutiosta. Sijainti yllä olevassa kartassa.

Maksutavat: Maksukortit, Moovy

Sähköauton latauspisteet: 26 latauspaikkaa.

Maksuautomaatit: P1 & P2 kerroksissa.

 

 

Nokia Arenan suurtapahtumissa liikenteen poikkeusjärjestelyjä

Nokia Arenan lähiympäristön liikenteessä on muutoksia tapahtumien aikaan. Kadut suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä sähköisillä ajoesteille eli pollareilla. Liikennettä ohjataan liikennevalojen lisäksi sähköisellä opastusjärjestelmällä, tilapäisillä sähköisillä liikennemerkeillä ja erillisillä opastustauluilla.

Suurten tapahtumien aikana moottoriajoneuvoliikenteen sulkukohtia on areenan ympäristössä neljässä eri kohdassa. Sulkukohdat näkyvät oheisessa kartassa. Kartta: Tampereen kaupunki