Tipaton tammikuu – tule löytämään uusia tottumuksia Ratinassa 9.1.

Onko Tipattoman tammikuun vietto sinulle tuttua jo? Vai oletko aina halunnut kokeilla, miten se sujuu? Lähde mukaan Tipattomalle ja löydä alkoholin tilalle uusia tottumuksia ja tapoja.

Tipattoman tammikuun -kampanja jalkautuu Kauppakeskus Ratinaan maanantaina 9.1. klo 13–16, jolloin ohjelmassa on mm. kilpailuja ja keskustelua Tampereen ehkäisevän päihdetyön toimijoiden kanssa.

Tipaton on suunnattu kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota alkoholinkäyttöön, vähentää haittoja, kokeilla raittiutta tai edistää omaa hyvinvointiaan.

Alkoholia käyttävistä kansalaisista 15 prosenttia vietti Tipatonta tammikuuta vuonna 2022. Tipaton on varsinkin kohtuukäyttäjien suosiossa. Heistä, jotka kertoivat yleensä juovansa alkoholia kerran kuussa tai harvemmin 18 prosenttia oli viettänyt tipatonta. Monille tipattomasta tammikuusta on tullut jo vuosittainen traditio.

Tipattoman tammikuun hyötyjä ovat esimerkiksi terveyden kohentuminen, rahansäästö, verenpaineen lasku, liikunnan lisääntyminen, unen laadun parantuminen, mielialan kohentuminen sekä stressihormonien määrän väheneminen. Kokeile sinäkin!

Lue lisää Tipattomasta: tipaton.fi