Uudistimme pysäköinnin ja kanta-asiakkaiden 1 h parkkiedun

Kauppakeskus Ratina on siirtynyt P-Ratinassa lipukkeettomaan pysäköintiin ja samalla kanta-asiakkaiden 1 h pysäköintiedun käytto on nyt entistä sujuvampaa. Uudistuksen myötä myös Moovy-sovelluksen käyttäjät voivat hyödyntää Ratinan kanta-asiakkaille tarjoaman yhden tunnin pysäköintiedun. Edun aktivointi tapahtuu jokaisella asiointikerralla Ratina-sovelluksesta. Maksutapoina P-Ratinassa toimivat korttimaksu tai Moovy-sovellus.

Ratina tarjoaa kanta-asiakkailleen yhden tunnin (1 h) maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa. Edun voit hyödyntää joka kerta, kun asioit Ratinassa. Pysäköintiedun lisäksi saat  käyttöösi kuukausittaiset kanta-asiakasedut kätevinä mobiilikuponkeina. Jo puoli Tamperetta on mukana, liity sinäkin!

Kanta-asiakasedut saat lataamalla maksuttoman Ratina-sovelluksen sovelluskaupasta AppStore tai GooglePlay ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, saat kaikki edut toimimaan, kun päivität sovelluksen versioon 9.1.4 tai uudempaan. 

 

1 H PARKKIETU TOIMI NÄIN 

SAAPUESSA

1. Aja sisään P-Ratinaan. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti käynnistyy automaattisesti.

2. Pysäköityäsi avaa Ratina-sovellus ja valitse pysäköintietu.

3. Lisää ajoneuvosi rekisteritunnus ja aktivoi pysäköintietu. Huomioithan, että etu pitää aktivoida jokaisella pysäköintikerralla.

4. Nauti vierailustasi kauppakeskuksessa ja hyödynnä myös kanta-asiakasedut! 

LÄHTIESSÄ

1. Kanta-asiakasedun tulee olla aktivoitu ennen maksupisteellä asiointia tai ulosajoa.
Aktivoi pysäköintietu Ratina-sovelluksesta ennen maksupisteellä asiointia tai Moovy-käyttäjänä ennen ulosajoa. Pysäköintietua ei voida myöntää päättyneeseen pysäköintiin jälkikäteen.

2 a. Korttimaksu
Jos maksat maksukortilla, käy aina ennen ulosajoa maksupisteellä. Tunnistautuminen tapahtuu ajoneuvosi rekisteritunnuksella. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, maksa ylimenevä osuus maksukortilla. 

2 b. Moovy-asiakas
Kun olet aktivoinut pysäköintiedun Ratina-sovelluksesta voit ajaa suoraan ulos. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen ja pysäköinti päättyy. Jos vierailusi on kestänyt yli tunnin, ylimenevä osuus veloitetaan Moovy-tiliin liitetyltä maksukortilta. 

 

Katso tarkat ohjeet täältä: www.ratina.fi/parkkietu/