Lapset

Palvelumme lapsille ja lapsiperheille


Meillä pienet ovat ykkösiä >

Meillä pienet ovat ykkösiä

Kauppakeskus Ratina on lapsiperheiden ykköspaikka Tampereen keskustassa. Esteettömillä käytävillä on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa ja kerroksesta toiseen voi liikkua kätevästi useilla hisseillä, joten lastenvaateliikkeissä ja lapsiystävällisissä ravintoloissa asiointi käy kuin leikki.

Leikkiä varten meillä on ihan oma leikkihuone Mini-Ratina. Mini-Ratina on lasten pikkukaupunki leikkitaloineen ja sinne saa vapaasti tulla levähtämään ja leikkimään shoppailun lomassa. Mini-Ratina on avoinna 31.5. alkaen ma–pe klo 10–18, la klo 10–17 ja su klo 12–17. Lapset leikkivät vanhempien vastuulla ja valvonnassa. Mini-Ratina on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille. Yleisen siisteyden vuoksi Mini-Ratinaan ei saa tuoda omia eväitä, mutta lisää virtaa voi hakea vaikkapa kesäkuussa aukeavasta Muumi-lastenkahvilasta tai monista muista herkuttelupaikoista ja ravintoloista.

Lastenhoitohuoneet sijaitsevat 1. ja 3. kerroksen wc-tilojen yhteydessä.

Autoilevat lapsiperheet voivat jättää auton keskustan suurimpaan parkkihalliin ja hoitaa kaikki asioinnit päivittäisostoksista päivälliseen kätevästi yhdessä paikassa. Tervetuloa kokoontumaan yhteen pienet ja isommat, meillä arki rullaa.

Kesälauantaisin maksuton lapsiparkki

Mini-Ratinassa on lauantaisin kesä- ja heinäkuun ajan maksuton lapsiparkki klo 10–16. Valvottuun lapsiparkkiin ovat tervetulleita 3–10-vuotiaat lapset tunniksi kerrallaan.