Lapset

Meillä pienet ovat ykkösiä

Kauppakeskus Ratina on lapsiperheiden ykköspaikka Tampereen keskustassa. Esteettömillä käytävillä on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa ja kerroksesta toiseen voi liikkua kätevästi useilla hisseillä, joten lastenvaateliikkeissä ja lapsiystävällisissä ravintoloissa asiointi käy kuin leikki.

 

 

Mini-Ratina

MINI-RATINAN LEIKKIHUONE ON SULJETTU TOISTAISEKSI Myös Mini-Ratinan palvelut: Lapsiparkki, Katti-Ratinan muskari ja perhekerho, ovat tauolla. Ilmoitamme Mini-Ratinan uudelleenavauksesta täällä sekö sosiaalisenmedian kanavissamme. Toivomme, että pian leikkihuoneessa päästään taas leikkimään!

 

Leikkiä varten meillä on ihan oma leikkihuone Mini-Ratina. Mini-Ratina on lasten pikkukaupunki leikkitaloineen ja sinne saa vapaasti tulla levähtämään ja leikkimään shoppailun lomassa. Mini-Ratina on avoinna  ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18. Lapset leikkivät vanhempien vastuulla ja valvonnassa. Mini-Ratina on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille. Yleisen siisteyden vuoksi Mini-Ratinaan ei saa tuoda omia eväitä, mutta lisää virtaa voi hakea monista Ratinan herkuttelupaikoista ja ravintoloista.

Mini-Ratinan perhekerho

MINI-RATINAN PERHEKERHO ON PERUTTU TOISTAISEKSI
Suomen hallituksen ja viranomaisten suosituksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Mini-Ratinan Perhekerho on peruttu toistaiseksi.

Lapsille ja aikuisille yhdessä Kauppakeskus Ratinan leikkihuoneessa Mini-Ratinassa kokoonnutaan leikkimään ja tapaamaan muita lapsiperheitä. Paikalla on seurakunnan lastenohjaajat ja luvassa on yhteistä laulua, leikkiä, askartelua ja ihan vaan levähdystä ja huilia lapsiarjen keskellä. Maksuton perhekerho kokoontuu kolmannen kerroksen leikkihuoneessa tiistaisin klo 13-15. Mini-Ratinan perhekerho on tarkoitettu lapsille aikuisen kanssa.

  • Tiistaisin kello 13—15
  • 7.1.2020—26.5.2020
  • Loma-ajat voivat vaikuttaa kokoontuvan kerhon toimintaan

Lauantaisin maksuton lapsiparkki

MINI-RATINAN LAPSIPARKKI- JA MUSKARITOIMINTA ON PERUTTU TOISTAISEKSI Suomen hallituksen ja viranomaisten suosituksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Mini-Ratinan Lapsiparkki ja Katti-Ratinan muskaritoiminta on peruttu toistaiseksi.

Mini-Ratinan maksuton lapsiparkki palvelee joka lauantai klo 10-17! Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille tunniksi kerrallaan 3. kerroksessa.

Lauantaisin klo 10–17

Lastenhoitohuoneet

Lastenhoitohuoneet sijaitsevat 1. ja 3. kerroksen wc-tilojen yhteydessä.

3. kerroksen Muumi-teemainen lastenhoitohuone on nimeltään Taika. Huoneessa vallitsee Muumien Vaarallinen juhannus -satuteema ja huoneessa on huomioitu myös useamman lapsen kanssa asioivat vanhemmat. Lastenhoitohuoneessa voi nähdä ja kokea keskikesän väriloiston yhdessä Muumi-hahmojen kanssa.

Autoilevat lapsiperheet voivat jättää auton keskustan suurimpaan parkkihalliin ja hoitaa kaikki asioinnit päivittäisostoksista päivälliseen kätevästi yhdessä paikassa. Tervetuloa kokoontumaan yhteen pienet ja isommat, meillä arki rullaa.

Katti Ratinan maksuton muskari

MINI-RATINAN LAPSIPARKKI- JA MUSKARITOIMINTA ON PERUTTU TOISTAISEKSI Suomen hallituksen ja viranomaisten suosituksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Mini-Ratinan Lapsiparkki ja Katti-Ratinan muskaritoiminta on peruttu toistaiseksi.

Katti Ratinan Maksuton Muskari Torstaisin

Kauppakeskus Ratinan leikkihuoneessa Mini-Ratinassa laitetaan tassut taputtamaan ja tossut tömisemään. Pirkanmaan musiikkiopiston kanssa toteutettu maksuton musiikkileikkikoulu kokoontuu kolmannen kerroksen leikkihuoneessa torstaisin klo 9.30–10.15. Katti Ratinan muskari on tarkoitettu 0–5-vuotialle lapsille aikuisen kanssa. 

Jokaiseen muskarikertaan ilmoittaudutaan erikseen ja mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumislomake aukeaa aina edellisen viikon torstaina klo 10.15.

Ilmoittautuminen