Lapset

Meillä pienet ovat ykkösiä

Kauppakeskus Ratina on lapsiperheiden ykköspaikka Tampereen keskustassa. Esteettömillä käytävillä on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa ja kerroksesta toiseen voi liikkua kätevästi useilla hisseillä, joten lastenvaateliikkeissä ja lapsiystävällisissä ravintoloissa asiointi käy kuin leikki.

 

 

Mini-Ratina

Leikkiä varten meillä on ihan oma leikkihuone Mini-Ratina. Mini-Ratina on lasten pikkukaupunki leikkitaloineen ja sinne saa vapaasti tulla levähtämään ja leikkimään shoppailun lomassa. Mini-Ratina on avoinna 31.5. alkaen ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18. Lapset leikkivät vanhempien vastuulla ja valvonnassa. Mini-Ratina on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille. Yleisen siisteyden vuoksi Mini-Ratinaan ei saa tuoda omia eväitä, mutta lisää virtaa voi hakea monista Ratinan herkuttelupaikoista ja ravintoloista.

Joulukuun lauantaisin ja sunnuntaisin maksuton lapsiparkki

Meillä jouluostokset sujuvat uteliailta silmiltä salaa. Joulukuussa Mini-Ratinan maksuton lapsiparkki sekä lauantaina että sunnuntaina 3–10-vuotiaille lapsille tunniksi kerrallaan 3. kerroksessa.

Lauantaisin 10–17

Sunnuntaisin 12–17

Lastenhoitohuoneet

Lastenhoitohuoneet sijaitsevat 1. ja 3. kerroksen wc-tilojen yhteydessä.

3. kerroksen Muumi-teemainen lastenhoitohuone on nimeltään Taika. Huoneessa vallitsee Muumien Vaarallinen juhannus -satuteema ja huoneessa on huomioitu myös useamman lapsen kanssa asioivat vanhemmat. Lastenhoitohuoneessa voi nähdä ja kokea keskikesän väriloiston yhdessä Muumi-hahmojen kanssa.

Autoilevat lapsiperheet voivat jättää auton keskustan suurimpaan parkkihalliin ja hoitaa kaikki asioinnit päivittäisostoksista päivälliseen kätevästi yhdessä paikassa. Tervetuloa kokoontumaan yhteen pienet ja isommat, meillä arki rullaa.

Katti Ratinan maksuton muskari

Kauppakeskus Ratinan leikkihuoneessa Mini-Ratinassa laitetaan tassut taputtamaan ja tossut tömisemään 4.9. alkaen. Pirkanmaan musiikkiopiston kanssa toteutettu maksuton musiikkileikkikoulu kokoontuu kolmannen kerroksen leikkihuoneessa tiistaisin klo 9.30–10.15. Katti Ratinan muskari on tarkoitettu 0–5-vuotialle lapsille aikuisen kanssa.Muskari järjestetään joka tiistai 4.9.-18.12.2018 välisenä aikana.

Jokaiseen muskarikertaan ilmoittaudutaan erikseen ja mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumislomake aukeaa aina edellisen viikon tiistaina klo 10.15.

Ilmoittautuminen