Postin pakettiautomaatti

Pakettiautomaatti sijaitsee kauppakeskuksen 1.kerroksessa Tampereen Valtatien sisäänkäynnillä. Hae automaatista saapuvat paketit. Automaatilla voit myös lähettää ja palauttaa paketteja.
Pakettiautomaatti on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat Ratina.fi sivuilta. Postin kirjepostilaatikko sijaitsee Vuolteenkadun puoleisen sisäänkäynnin vieressä.

NÄIN HAET PAKETIN

1. Paketti on saapunut – lue saapumisilmoitus

Varmista oikea automaatti, lokerosi numero ja avauskoodi. Näet ne saapumisilmoituksesta, jonka sait tekstiviestillä, OmaPosti-sovelluksessa tai postitse. VINKKI! Lataa maksuton OmaPosti-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

2. Syötä lähetyskoodi ja ota lähetys

Avaa lokerosi näppäilemällä C, avauskoodi, OK. Ota lähetys ja sulje luukku. Jos näppäilit koodin kolme kertaa väärin, näppäimistö lukittuu viideksi minuutiksi. Sen jälkeen voit yrittää uudelleen.

NÄIN LÄHETÄT PAKETIN

1. Maksa OmaPostilla tai www.posti.fi/laheta

Valitse lähetykselle sopiva koko. Syötä vastaanottajan nimi. Valitse hänelle mieluinen noutoautomaatti ja saapumisilmoituksen toimitustapa. Syötä omat tiedot. Maksa lähetys.

2. Valitse automaatti, josta lähetät

Valitse automaatti, johon haluat lähetyksen jättää. Varaa lokero. Vie lähetys 24 tunnin kuluessa varaamaasi lokeroon. Helposti-koodin (numeroita ja kirjaimia), lokerokoodin (6 numeroa) ja lisäohjeet saat sähköpostiisi.

3. Paketoi ja lisää lähetystiedot

Kirjoita paketin päälle sekä lähettäjän että vastaanottajan nimet, osoitteet ja puhelinnumerot. Lisää myös Helposti-koodi, joka löytyy saamastasi sähköpostista. Jos käytät kierrätyspakkausta, peitä vanhat viivakoodit ja numerosarjat.

4. Laita lähetys lokeroon

Vie lähetys valitsemaasi automaattiin. Avaa luukku kuusinumeroisella lokerokoodilla, jonka sait sähköpostiisi. Laita lähetys lokeroon. Sulje luukku. Seuraa lähetystä OmaPosti-sovelluksessa tai osoitteesta www.posti.fi

Aukioloajat

Ma-La 07-21
Su 10-21

Sijainti kauppakeskuksessa

1. krs

Yhteystiedot