SYNLAB

SYNLAB

SYNLABin palveluihin kuuluvat laboratorio- ja magneettitutkimukset, ultraäänitutkimukset ja röntgen. SYNLABin toimipiste sijaitsee Ratinan toisessa kerroksessa Espresso House -kahvilan vieressä.

SYNLABin laboratoriotutkimukset antavat hyödyllistä tietoa elimistösi terveydestä ja kannustavat hyvinvoinnin seurantaan ja ylläpitoon. Laboratoriotutkimuksia voi ostaa joko valmiiksi räätälöityinä paketteina tai yksittäisinä testeinä. Tutkimustulokset auttavat tekemään ratkaisuja esimerkiksi elintapojen muutosten tai jatkohoitoon hakeutumisen suhteen.

Magneettitutkimukseen kannattaa varata aika, jos vanha vamma tai kipu häiritsee, tai loukkasit itsesi. Magneettikuvaus ei tuota lainkaan haitallista säteilyä, joten tutkimus on turvallinen, kivuton ja sopii kaikenikäisille.

Laboratorio- ja magneettitutkimuksiin voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Ajan saat nopeasti ja tulokset tulevat myös ripeästi – usein jo seuraavana päivänä.

Tutkimuksiin voit varata ajan nettisivuilta www.synlab.fi, soittamalla ajanvarausnumeroon 0103263260 tai käymällä toimipisteessämme.

Lemmikit eivät ole sallittuja liiketilassamme.

Aukioloajat

Ma-Pe 07-20
La 07-16
Su Suljettu

Sijainti kauppakeskuksessa

2. krs

Yhteystiedot

+358103263260

Verkkosivu

www.synlab.fi