Synsam

Tyyliä, laatua ja yksilöllistä palvelua Synsamilta

Palvelemme 1-.25.2.2024 väliaikasessa tilassa Ratinan Kulmassa piha-alueen reunalla. Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu noin 500 optikkoliikettä, joista 31 toimii Suomessa. Synsam tarjoaa erottuvan tuotevalikoiman, johon kuuluvat silmälasit, aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit ja optisen alan oheistuotteet.
Synsam Ratinassa tyylin ja silmälasimuodin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tyyliin, väreihin ja kasvoihin ja eri käyttötarkoituksiin sopivat silmälasikehykset. Optikot tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä ja tukevat laadukkaiden yksilöllisten linssien valinnassa. Synsam Ratinassa on saatavilla myös Mehiläisen silmälääkäripalvelut.
Parhaiten näkemisesi hoituu Synsam Lifestyle™ -sopimuksella, jossa kaikki tarpeellinen sisältyy kuukausihintaan. Synsam Lifestyle™ on helppo ja huoleton palvelu, joka mukautuu ajan myötä muuttuviin tarpeisiisi ilman yllättäviä kuluja. Kerromme liikkeessämme tästä mahtavasta tavasta hoitaa näkemisen tarpeet mielellämme lisää.

Lämpimästi tervetuloa.

Lemmikit ovat myös tervetulleita liiketilaamme.

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Sijainti kauppakeskuksessa

2. krs

Verkkosivu

www.synsam.fi

Sosiaalinen media

Edut ja tarjoukset