Picnic

Picnic -Meillä tehty Sinulle

Meille voit tulla nauttimaan annoksia ja herkkuja paikan päälle tai tilata Take Away annoksia mukaan Picnic Suomi ennakkotilaus mobiilisovelluksella. Tuotteitamme saa myös kotiin kuljetettuna Woltilla ja Foodoralla. Voit myös napata Take Away annokset paikanpäältä mukaan.

Me Picnicillä haluamme tarjota sinulle ruokaa, jota voit syödä hyvällä omallatunnolla. Joka maistuu hyvältä syödessä, ja tuntuu hyvältä vielä syömisen jälkeenkin. Tämä omatunto-juttu on tällainen pienen yrityksen pieni periaate. Isot pelastaa maailmaa, me ehkä sinun päiväsi ja sehän on ollut meidän työ jo vuodesta 1991.

Tervetuloa nauttimaan<3 Lemmikit ovat tervetulleita liiketilaamme.

Aukioloajat

Ma-Pe 09-20
La 09-18
Su 11-18

Ruokalista

Sijainti kauppakeskuksessa

1. krs

Verkkosivu

www.picnic.fi

Sosiaalinen media

Picnic

Laaja valikoimamme tarjoaa vaihtelua ja erilaisia maukkaita makuelämyksiä viikon jokaiselle lounaalle. Picnic tarjoaa nopeasti ja joustavasti laadukkaita ja monipuolisia tuoreista ja aidoista raaka-aineista tehtyjä herkullisia aterioita viihtyisässä ravintolamiljöössä. Tuotevalikoimaan kuuluu lämpimät ja kylmät juomat, täytetyt patongit, muhkeat uuniperunat täytteineen ja salaatit. Ateriat saa ottaa myös mukaansa.

Lounasaika: ma-la alkaen klo 10, su klo 11

Päivä Menu