TALO TÄYNNÄ HYVÄÄ OLOA – RATINA ON KESKUSTAN TERVEYSKESKITTYMÄ

Kauppakeskus Ratinassa on todella kattava terveyspalveluiden keskittymä, josta löytyy asiantuntevaa apua kaikenikäisille ja lähes vaivaan kuin vaivaan. Edistyksellistä silmäterveyden hoitoa, erikoislääkäreiden palveluita, laboratorio- ja kuvantamispalveluita, lasten oma lääkärikeskus ja työterveyden asiantuntijoita.

Katse silmiin

Erilaisissa silmien terveyteen ja toiminnallisiin tai kosmeettisiin haittoihin liittyvissä asioissa kannattaa katse suunnata Tampereelle ja Ratinan Kulmaan, jossa on tarjolla maanlaajuisesti edistyksellistä silmäterveydenhoitoa ja uuden sukupolven leikkaustekniikoita. Apua löytyy esimerkiksi raskaisiin yläluomiin, silmäluomien kasvaimiin, kaihiin, glaukoomaan ja kuivasilmäisyyteen.

Suomen ainoa silmäluomileikkauksiin keskittynyt klinikka Silmäluomileikkaukset houkuttelee asiakkaita ympäri maata. Yläluomileikkaus on tehokas tapa korjata esimerkiksi raskaista yläluomista johtuvia toiminnallisia haittoja tai keventää iän myötä väsynyttä ilmettä. Leikkauksissa käytetään uusinta hiilidioksidilasertekniikkaa.

Pieni kirurginen silmäsairaala ÖGA on uudenlainen silmäsairaala, josta saa nimestään huolimatta hyvin laaja-alaista palvelua silmien terveyteen liittyen. Vastaanotolle voi tulla suoraan tai silmälääkärin lähetteellä esimerkiksi kaihileikkaukseen, silmäluomien toimenpiteisiin, glaukoomatutkimukseen tai linssileikkaukseen. Pikkupotilaita varten on lasten silmien tutkimiseen tarkoitetut välineet ja lasten oma silmälääkäri. Ratinan ÖGAssa on tarjolla ensimmäisenä Suomessa markkinoiden hellävaraisin silmien CLEAR®-laserleikkaustekniikka, josta toipuminen on nopeaa.

Ratinassa on myös erikoisen hyvä keskittymä myös optisen alan erikoisliikkeitä, joista saa monipuolisesti erilaisia silmälääkäri- ja optikkopalveluja. Silmäasemalla, Instrumentariumilla, Nissenillä. Specsaversillä ja Synsamilla hoituvat näöntarkastukset ja muut näköön liittyvät tutkimukset. Silmäasemalla työskentelee viisi silmätautien erikoislääkäriä ja Instrussa tehdään myös silmänpohjakuvauksia.

Kaikki terveyteen saman katon alta

Itsehoitotuotteet ja reseptilääkkeet saat kätevästi samalla reissulla Tammerkosken apteekista. Kanta-asiakkaana parkkeeraat tunnin maksutta Ratina-sovelluksella ja ykkösen ratikalla pääset suoraan Tampereen ykköskauppakeskuksen eteen.

 

Kaikki nämä terveyspalvelut löydät Ratinasta


Lääkärikeskukset

Lääkärikeskus Aava, Ratinan Kulma 1–2. krs

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, Ratinan Kulma 1. krs

Työterveys- ja lääkärikeskus Pirte, Ratina 4–5. krs

 

Silmien terveys

Silmäluomileikkaukset, Ratinan Kulma 3A krs

Pieni kirurginen silmäsairaala ÖGA, Ratinan Kulma 3. krs

Instrumentarium, Ratina 2. krs

Nissen, Ratina 1. krs

Silmäasema, Ratina 1. krs

Specsavers, Ratina 2. krs

Synsam, Ratina 2. krs

 

Laboratorio - ja kuvantamispalvelut

Synlab, Ratina 4. krs (Lokakuusta 2021 Ratina 2. krs)

 

Resepti- ja itsehoitolääkkeet

Tammerkosken apteekki, Ratina 1. krs

 

Hyvinvointi- ja luontaistuotteet

Life, Ratina 1. krs

 

Voidaan hyvin yhdessä!