TALO TÄYNNÄ HYVÄÄ OLOA – RATINA ON KESKUSTAN TERVEYSKESKITTYMÄ

Kauppakeskus Ratinassa on todella kattava terveyspalveluiden keskittymä, josta löytyy asiantuntevaa apua kaikenikäisille ja lähes vaivaan kuin vaivaan. Edistyksellistä silmäterveyden hoitoa, erikoislääkäreiden palveluita, laboratorio- ja kuvantamispalveluita, lasten oma lääkärikeskus ja työterveyden asiantuntijoita.

Itsehoitotuotteet ja reseptilääkkeet saat kätevästi samalla reissulla Tammerkosken apteekista. Kanta-asiakkaana parkkeeraat tunnin maksutta Ratina-sovelluksella ja ykkösen ratikalla pääset suoraan Tampereen ykköskauppakeskuksen eteen.

 

Mittaamattoman arvokasta tietoa helposti mittaamalla

Kesälomien jälkeen on aika keskittyä arkeen ja hoitaa askarruttavat terveysasiat kuntoon, niin virtaa riittää koko syyskaudeksi. Lokakuussa Ratinan toiseen kerrokseen avataan SYNLABin uusi toimipiste, josta saa laboratorio- ja magneettitutkimuksia lähetteellä tai ilman. Omaa terveyttä voi mittauttaa esimerkiksi yhdeksän eri tutkimusta sisältävällä Terveystarkastuspaketilla, ajan saa nopeasti ja tulokset usein jo seuraavana päivänä. Tutkimustulokset antavat tietoa oman elimistön terveydestä, mielenrauhaa ja voivat kannustaa kohti terveempiä elintapoja. 

Markkinoiden hellävaraisin silmien laserleikkaus

Monet tekevät edelleen etätöitä ja viettävät paljon aikaa kotona. Se on hyvä mahdollisuus hoitaa esimerkiksi toipumista vaativat kosmeettiset tai toiminnalliset silmäleikkaukset. Ratinassa on maanlaajuisesti edistyksellistä silmäterveydenhoitoa, uusimpana silmien CLEAR®-laserleikkaukset Ratinan ÖGAssa. Markkinoiden hellävaraisin laserleikkaustekniikka on ÖGAssa tarjolla ensimmäisenä Suomessa ja siitä toipuminen on nopeaa. Saat nyt leikkauksen hintaan 1500 €/silmä (norm. 1800 € /silmä). Tarjous on voimassa, kun esitutkimus tehty 31.10.2021 mennessä. Esitutkimus on voimassa 3 kuukautta.

Näyttöpäätteen tuijottajille muistutuksena

Ratinassa on katseenkestävä kattaus myös optisen alan erikoisliikkeitä, joista saa monipuolisesti erilaisia silmälääkäri- ja optikkopalveluja. Silmäasemalla, Instrussa, Nissenillä ja Synsamilla hoituvat näöntarkastukset ja muut näköön liittyvät tutkimukset, Instrussa tehdään myös silmänpohjakuvauksia. Olisiko nyt hyvä aika hankkia ne näyttöpäätelasit?

 

Kaikki nämä terveyspalvelut löydät Ratinasta

 

LÄÄKÄRIKESKUKSET

Lääkärikeskus Aava, Ratinan Kulma 1–2. krs

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, Ratinan Kulma 1. krs

Työterveys- ja lääkärikeskus Pirte, Ratina 4–5. krs

 

SILMIEN TERVEYS

Silmäluomileikkaukset, Ratinan Kulma 3A krs

Pieni kirurginen silmäsairaala ÖGA, Ratinan Kulma 3. krs

Instrumentarium, Ratina 2. krs

Nissen, Ratina 1. krs

Silmäasema, Ratina 1. krs

Synsam, Ratina 2. krs

 

LABORATORIO- JA KUVANTAMISPALVELUT

Synlab, Ratina 4. krs (Lokakuusta 2021 Ratina 2. krs)

 

RESEPTI- JA ITSEHOITOLÄÄKKEET

Tammerkosken apteekki, Ratina 1. krs

 

 

Voidaan hyvin yhdessä!